Vikipēdijas diskusija:Nozīmīguma kritēriji

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa
Saites uz citām diskusijām
Balsošana par ieviešanu
Diskusijas

Olimpiskajās spēlēs piedalās ne tikai profesionāļi (piemēram, Bokss).--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 17:52, 5 augustā, 2013 (EEST)

Neņem vērā, nezilasīju kārtīgi.--Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 17:53, 5 augustā, 2013 (EEST)

uzstājies televīzijas raidījumā - šo ierosinu no mūziķu NK dzēst - tam atbilst pat lielāka daļa lauku kapellu. --Gaujmalnieks (diskusija) 12:39, 18 septembrī, 2013 (EEST)

Sliecos piekrist. Kā vispār paredzēt papildināt šos kritērijus? par katru nelielo izmaiņu nepieciešams jauns balsojums? --Papuass (diskusija) 13:40, 18 septembrī, 2013 (EEST)
Diemžēl apspriešanā aktivitāte bija tāda kāda tā bija, un tik mazā valodas sadaļā kā mūsējā tā īsti citāda arī nevarēja būt. Cik saprotu, tad pieņemti gan ir tikai vispārīgie nozīmīguma kritēriju, bet piemēram, mūzika, pagaidām atrodas Speedking personīgajā telpā. Izmantojot izdevību arī nedaudz pakritizēšu personāliju nozīmīguma kritērijus, kas iecentrējas uz mirkļa publicitāti, bet neuzdod jautājumu, vai šī personība būs nozīmīga arī pēc, piemēram, 20 gadiem. Tā mēs varam par nozīmīgām atrast kaut kādas Evijas, kuras ierotējušas meganozīmīgajā Radio2 aptaujā, kamēr andergraunda grupas, to pašu Kartāgu, kuru vairāk vai mazāk atceras no 90-to gadu vidus, ar vieglu roku var izdzēst no annālēm;). --Gaujmalnieks (diskusija) 14:46, 18 septembrī, 2013 (EEST)

Latvijas uzņēmumi[labot pirmkodu]

Vai nevajadzētu noteikt precīzus kritērijus raktiem par Latvijas uzņēmumiem? Tikai kādus? Dienas bizness veido sarakstus pēc apgrozījuma un citiem rādītājiem, tas varētu būt labs sākums. Citādi mums te ir daži raksti, kuri ir palikuši te tikai tāpēc, ka labi noformēti un arī ikdienā katram reklāmrakstam par jaunu jāpierāda mūsu taisnība. Kādas vēl idejas nozīmībai, vai būtu kāds iemesls rakstīt par uzņēmumiem ar mazu apgrozījumu? Kādu noteikt slieksni? angļu Vikipēdijas kritēriji šeit. --Papuass (diskusija) 12:40, 17 decembrī, 2013 (EET)