Dalībnieka diskusija:Romanskolduns

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa
Esi sveicināts manā diskusiju lapā.
Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā.
Jaunus komentārus, lūdzu, pievieno lapas apakšā
Ja esi jaunpienācējs Vikipēdijā, iesaku izlasīt lietošanas pamācību.
Don't speak Latvian ?
No problems! Feel free and please leave Your message below.



Arhīvs
Romāna Kolduna diskusiju arhīvs
1. arhīvs (2008.05.29. — 2009.06.22.)


Vikispeciālisti[labot pirmkodu]

Es izņēmu laukā sadaļu "Meteoroloģija, klimats, laikapstākļi" ar tavu parakstu no topošā Vikispeciālistu saraksta, jo tai ir pārāk garš nosaukums. Varbūt vari izdomāt kaut ko īsāku un konkrētāku (vēlams vienā vārdā un ar atbilstošu kategoriju)? Vari arī vienkārši aiz sava paraksta iekavās ierakstīt dažas tēmas, kas tevi interesē. --Marozols 02:50, 7 jūlijā, 2009 (UTC)

Kamēr es te rakstu, Digital1 tevi ielika pie "Meteoroloģija". Skaties pats, kā tev labāk patīk. --Marozols 02:54, 7 jūlijā, 2009 (UTC)

Translation request[labot pirmkodu]

Greetings Romanskolduns!Could I ask you to translate en:Qin Shi Huang(listed in 1000 vital articles) and en:Wuhan(a chinese city,my hometown) into Latvian?You may shorten them as possible to contain only the basic informations,one or two sentences are enough. If you want me to translate any article into Chinese or Vahcuengh,contact me without hesistation. Thank you very much!--Biŋhai

Pilsētu īsraksti[labot pirmkodu]

No kurienes tu kopē to veidni infokastei? Varbūt uztaisīt specveidni priekš tevis, lai tu aizpildītu to minimālo informāciju, ko var ātri un nesāpīgi izdarīt un lai citiem nav jālabo tev no pakaļas. Zini, piegriežās! Nosaukumu(s) oriģinālvalodā, aizmetņa veidni, administratīvās vienības, pilsētas tiesību gads ar ". g.". Nelikt parakstu zem valsts kontūras. Tas taču nav par daudz prasīts? --Kikos 18:54, 14 jūlijā, 2009 (UTC)

Es izmantoju veidni Infobox Settlement, kā jau man te pirms kāda laika ieteica Papuass, kurš ļoti nevēlējās redzēt tās tabulas. Tā arī daru. Veidni es vienkārši paņemu no kāda raksta par Krievijas pilsētu, kur tāda ir un tad pārkopēju jaunajā rakstā un samainu informāciju pret to, kas atbilst jaunajai pilsētai. Īpašu veidni taisīt speciāli man diezvai būtu labi, jo infokastu mums jau tā ir gana daudz, vienīgi ja vēl var kādu saīsināto versiju, kur nav tie apdz. blīvumi uz jūdzi, augstumi pēdās u.c. mērvienības un tas, kas parasti paliek tur tukšs, bet arī lai ir kāds viens lauks, kuru var papildināt, ierakstot kaut vai to pašu telefonu kodu vai kādu citu info, kas saistīta ar pilsētu, bet ko nevajadzētu likt iekšā infokastē pilnīgi visos rakstos. Nav vajadzīgi arī tie nickname, moto, ūdens platība, mēra vārds u.c. --Romāns Kolduns 19:10, 14 jūlijā, 2009 (UTC)
Nav jau tik traki :) Par saīsināto versiju jau arī gāja runa. Vari pats ietaisīt kādā savā lapā un noīsināt pēc vajadzības. Palīdzēt? --Kikos 19:38, 14 jūlijā, 2009 (UTC)

Un vēl: pilsētas dibināšana (apdzīvotas vietas rašanās tajā vietā) un pilsētas tiesību piešķiršana ir divas dažādas lietas. Lūdzu seko tam līdzi. --Kikos 14:35, 15 jūlijā, 2009 (UTC)

Man vienmēr likās, ka tas ir viens un tas pats. --Romāns Kolduns 14:44, 15 jūlijā, 2009 (UTC)

Aizmetņi[labot pirmkodu]

Ja uzraksti aizmetņus, neaizmirsti salikt attiecīgās aizmetņu veidnes. Rakstiem par Kanādu - {{Kanāda-aizmetnis}}. --ScAvenger 17:20, 3 augustā, 2009 (UTC)

Vai varu rekomendēt izmantot infokastes veidni Veidne:Infobox Salas. Kas sanāk var redzēt Amsterdama (sala). --Kikos 11:57, 13 augustā, 2009 (UTC)

Koldun! Tu esi stulbs vai izliecies? Mekonga ASV??? Labo pats, vai arī es tevi nobloķēšu uz nedēļu par spamošanu un tizlošanos. --Kikos 09:27, 15 augustā, 2009 (UTC)

Man to infokastes augšdaļu, kur ir valodas, ir diezgan grūti saprast, kāpēc tur tik sarežģīti viss, ka gluži vienkārši nepielec. Pamēģināju tagad palabot. Pirms tam es uzliku nosaukumu angļu un vācu valodās, jo vjetnamiešu valodai nezinu no galvas kodu. Valstis es vispār nezināju kam vajag, ja jau ir norādīts, caur kurām valstīm tek, tad pietiek. --Romāns Kolduns 09:32, 15 augustā, 2009 (UTC)
Esi pieradis visu taisīt uz buj-duj neiedziļinoties, tikai griežot ciparus, tāpēc arī nesanāk. Ķīniešu valodā (Ķīnā) tā upe saucas Láncāng Jiāng - Lancandzjana, nevis Mekong. Tas viss gari un plaši ir aprakstīts angļu rakstā. Būtu papūlējies papētīt - nebūtu jautājumu. Kāpēc tu uzskati, ka visu pārējo pienākums ir aiz tevis visu to šaizi satīrīt, bet tev tikai jāpucē savs editkaunts? Nav godīgi un koleģiāli no tavas puses. Lielākā daļa tavu rakstu ir tizli aizmetņi, kuriem nav nekādas enciklopēdiskas vērtības. Līdzīga apmēra raksti piedienas enciklopēdiskajām vārdnīcām, bet kā jau ne vienu reizi vien ir norādīta, vikipēdija nav vārdnīca. Protams, vikipēdijā katrs var darīt to darba apmēru, kas viņam tīk, bet arī mūsu tiesības ir neakceptēt to lietotāju darbošanos, kuru darba kvalitāte vai metodes neatbilst kolektīvajam viedoklim. --Kikos 12:13, 15 augustā, 2009 (UTC)

Dear Romans, I think that this article would deserve translation, as this dictionary contains lots of information about the history of Latvia and bordering areas. With best regards, Rembecki

Translation request[labot pirmkodu]

Hi Romanskolduns! Would you be so kind to help me translate part of this article into the wonderful Latvian language? Please. 3-4 lines would be enough. Thanks a lot! --Mer De Glace 07:58, 12 novembrī, 2009 (UTC)

Labdien! Vēlos pievērst uzmanību, ka daudzi no Jūsu uzrakstītajiem rakstiem par burtiem ir pārāk īsi (sastāv no 5-6 vārdiem) un ir izvirzīti dzēšanai. Lūgums papildināt rakstus kaut vai ar vienu vienkāršu paplašinātu teikumu, lai tajos būtu vismaz 15 vārdi un tiem varētu pielikt sevišķi īsu aizmetņu veidni. --GreenZeb (diskusija) 20:53, 31 maijā, 2010 (UTC)

Es ļoti atvainojos! Rakstus īsuma dēļ nedzēš, varat neuztraukties, veidnes ir noņemtas. Šeit bija vainīga mana nezināšana Vikipēdijas noteikumos. Veiksmi turpmākā jaunu rakstu veidošanā! ;) --GreenZeb (diskusija) 23:21, 31 maijā, 2010 (UTC)

Aktuāls balsojums[labot pirmkodu]

Sveiki. Ja Tev ir brīvs brīdis, tad būtu priecīgs, ja Tu iepazītos ar Lietotāju uzvedības noteikumu uzlaboto versiju un atdot savu balsi — atbalstot vai noraidot tos. Svarīgākie uzlabojumi ir uzskaitīti šīs diskusijas ievadā. Paldies un veiksmīgu dienu. --Digital1 09:58, 9 maijā, 2011 (UTC)

Aizvēsturisks attēls[labot pirmkodu]

Sveiks, tu vēl dzīvs? Dzēšot neizmantotos attēlus, uzdūros diviem taviem. Vajag vai var izdzēst? --Laurijs (diskusija) 23:47, 5 decembrī, 2012 (UTC)

Sveiks! Jā, man viss kārtībā, es vienkārši vairs šeit neesmu aktīvs lietotājs un izskatās, ka arī neko daudz nedarīšu tuvākajā nākotnē. Attēlus ļauju dzēst. Arī šo lietotāju (Romanskolduns) drīkst dzēst; ja man ziemā vai nākamā gada pavasarī būs gana daudz laika uzrakstīt par datorgrafiku un dažām citām lietām, tad reģistrēšos kā jauns lietotājs. Uz esošo profilu man nekādu lielo plānu pašlaik nav. Romāns Kolduns (diskusija) 21:23, 16 septembrī, 2013 (EEST)
Kādēļ dzēst? Tu esi pietiekami daudz laba te izdarījis, lai lapa paliktu, savukārt lietotāju kā tādu dzēst nemaz nav iespējams — autors mūžīgi paliek kā autors savam devumam. Vienīgi ja ir (vai nākotnē būs) tāda vēlēšanās, lietotāju var pārdēvēt. Protams, attēlus, ja tie vairs nav vajadzīgi, varam dzēst. --ScAvenger (diskusija) 22:26, 16 septembrī, 2013 (EEST)
Labi, tad dzēšam tikai attēlus. Romāns Kolduns (diskusija) 22:32, 16 septembrī, 2013 (EEST)
OK, darīts. Jebkurā gadījumā, ja uznāk vēlēšanās ko uzrakstīt — laipni lūdzam! --ScAvenger (diskusija) 22:38, 16 septembrī, 2013 (EEST)

I speak a little Latvian. Help me , please , to translate this article.[labot pirmkodu]

Could you help me to translate some articles , please ?

Articles to translate[labot pirmkodu]

Thanks. Bye bye. Nastasija Marachkuskaja (diskusija) 21:36, 3 janvārī, 2015 (EET)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.56 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.38 (EEST)[atbildēt]