Diskusija:Kronvalda bulvāris

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Teikums "Kronvalda bulvāris ir vienvirziena iela, pa to var braukt virzienā no Ausekļa ielas uz Krišjāņa Valdemāra ielu." atkārtojas divreiz - gan ievadtekstā, gan sadaļā "Ielas raksturojums".

Savukārt ievadtekstā ir teikums: "Kronvalda bulvāris sākas krustojumā ar Krišjāņa Valdemāra ielu un beidzas krustojumā ar Elizabetes un Ausekļa ielām.", bet sadaļā "Ielas raksturojums" - šādi teikumi: "Tas sākas krustojumā ar Krišjāņa Valdemāra ielu (iepretīm Jēkaba ielai) un iet ziemeļu—ziemeļrietumu virzienā. Kronvalda bulvāris beidzas krustojumā ar Elizabetes un Ausekļa ielām. "

Diez vai ir vajadzība vienu un to pašu informāciju atkārtot divreiz. --Zuiks (diskusija) 16:48, 15 jūlijā, 2015 (EEST)

@Zuiks: Kāpēc pats nepalabo aplamības, ja par tām nevajadzētu būt strīdam? --Zemgalietis (diskusija) 17:04, 15 jūlijā, 2015 (EEST)
@Zemgalietis: Kaut gan esmu te jau sen, tā aktīvāk esmu pieslēdzies tikai tagad. Vēl īsti nezinu, ko ierindas lietotājs šeit drīkst atļauties. Gramatiskas un sīkas stila kļūdas, protams, laboju bez vaicājumiem. Baidos, ka varu būt subjektīvs, līdz ar to manis izdarītās izmaiņas kādam kompetentākam varētu nepatikt, rezultātā sagādātu citiem lieku darbu. To, ko šeit esmu minējis, izlabošu pēc pāris dienām, ja nevienam nebūs iebildumu.
@Zuiks: Ja kāds nebūs mierā ar labojumu, gan jau cels trauksmi :) --Zemgalietis (diskusija) 18:56, 15 jūlijā, 2015 (EEST)
@Zuiks: Vēl īsti nezinu, ko ierindas lietotājs šeit drīkst atļauties. - Vikipēdijas princips ir - tādu ierindas lietotāju nemaz nav, visi ir vienlīdzīgi vēlmē uzlabot rakstus. Tā, ka - droši uz priekšu. Starp citu, manuprāt Kronvalda bulvāris nav "vienvirziena iela", tramvaji tur brauc abos virzienos. --Feens (diskusija) 22:48, 15 jūlijā, 2015 (EEST)