Dalībnieka diskusija:Roberts Zimins

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, Roberts Zimins. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- Sveicējs (diskusija) 15:54, 18 oktobrī, 2014 (EEST)

Lūdzu, neievieto Vikipēdijā reklāmveidīgu informāciju, kura, visticamāk, ir nokopēta no kādas interneta mājaslapas, tātad tā ir arī autortiesību pārkāpums. Ja gribi tomēr palīdzēt Vikipēdijas veidošanā, ieteiktu izlasīt Palīdzība:Vikipēdijas vadlīnijas un citas palīdzības lapas, lai gūtu labāku priekšstatu par Vikipēdiju un tās darbības principiem. --Wikipēdijas Dīdžejs (diskusija | devums) 17:20, 24 janvārī, 2015 (EET)

Citadele[labot pirmkodu]

--FRK (diskusija) 20:04, 24 janvārī, 2015 (EET)

Viena teikuma definīcijas[labot pirmkodu]

Šādas viena teikuma definīcijas labāk ir publicēt Vikivārdnīcā. Ja netiks papildināti raksti likt vismaz normāla aizmetņa līmenim, tie tiks dzēsti. --FRK (diskusija) 16:18, 7 maijā, 2015 (EEST)

Lūdzu izlasi, kas šeit rakstīts. --Feens (diskusija) 17:32, 7 maijā, 2015 (EEST)

Ja netiks ievērots augstāk rakstītais, tiksi bloķēts un raksti tiks dzēsti. --FRK (diskusija) 19:34, 7 maijā, 2015 (EEST)

Turklāt man ir palielas aizdomas, ka tās piecvārdu definīcijas tā vai tā bija pārrakstītas no attiecīgās grāmatas. Ir saprotama vēlēšanās, lai būtu vairāk rakstu, bet ne jau tādā veidā to skaits jāpalielina. --ScAvenger (diskusija) 20:29, 7 maijā, 2015 (EEST)
Vai tad ir notikusi tikai nosaukuma maiņa? Faktiski runa ir par reorganizāciju ņemot vērā privatizācijas nonākšanu noslēguma posmā u.c. apstākļus. --Zemgalietis (diskusija) 21:04, 15 maijā, 2015 (EEST)

Atsauces[labot pirmkodu]

Izlasiet kārtīgi Palīdzība:Atsauces un ārējās saites. Un lūgums neaugšupielādēt Vikikrātuvē ar autortiesībām aizsargātus attēlus (visādi veikali, logo). Tie tāpat tiks dzēsti. --FRK (diskusija) 20:19, 25 jūnijā, 2015 (EEST)

Kvalitāte[labot pirmkodu]

Lūgums pievērst lielāku uzmanību rakstu kvalitātei — lai tiem ir pievienotas kategorijas, vikipēdisks noformējums, aizmetņu veidnes, ja vajadzīgas, definīcija (lapu nedrīkst uzsākt ar Aptieku tīkls „Mēness aptieka”[1] zīmola īpašnieks ir AS „Sentor Farm aptiekas”, kas..., bet gan "Mēness aptieka" ir aptieku tīkls, kas ...) Pretējā gadījumā nekvalitatīvie raksti var tikt izvirzīti dzēšanai. Veiksmi vikidarbībā! P.S. Neskaidrību gadījumā var prasīt palīdzību lietotāja diskusiju lapā vai ielūkoties palīdzības lapās par noformēšanu, kategorijām un dažiem vikipēdiskajiem elementiem un it īpaši par Vikipēdijas vadlīnijām. --AgrisR (diskusija) 16:03, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

Tie IR autortiesību pārkāpumi. Vikikrātuvē var atrasties TIKAI PILNĪGI BRĪVI attēli. Logo lielākajā daļā gadījumu tādi nav. Un vai tad Tu patiešām esi radījis pašu logo (nevis vienkārši augšupielādējis tā attēla Vikikrātuvē) un esi autortiesību īpašnieks, kā esi norādījis? Skatīt arī c:Commons:Copyright rules by subject matter#Trademarks. Šādi logo ir jāaugšupielādē šeit Vikipēdijā latviešu valodā — kreisajā pusē ir saite "Augšupielādēt failu". Un teksts es zinu ka viņš noderēs kādā lapā nav attaisnojums. --FRK (diskusija) 16:23, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

PALDIES tagad es zināšu un megināšu tos ievērot. Ja es tev kautko gribēšu pajautāt tu man atbildēsi? PS. Uzraksti tur kur es tev varēšu pajautāt. —Šo komentāru pievienoja Roberts Zimins (diskusijadevums).

Un kas ir ar ģimnāzijas attēlu? No kurienes tas ir ņemts? Jā, ja jautāsi, es vai kāds cits kolēģis atbildēs. Jautājumus var uzdot šajā lapā vai arī, piemēram, šeit.
Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā. Paldies! --FRK (diskusija) 16:35, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

Es to attēlu atradu enciklopēdijā un pārkopēju ar printeri savā datorā. Rīga: enciklopēdija (galv. redaktors P. Jērāns). Rīga, Galvenā enciklopēdiju redakcija, 1988. gads — 218. lpp. —Šo komentāru pievienoja Roberts Zimins (diskusijadevums).

Tā darīt arī nav labi. --FRK (diskusija) 16:44, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

Paskaidro kapēc —Šo komentāru pievienoja Roberts Zimins (diskusijadevums).

Palasi Vikipēdija:Attēlu autortiesības#Attēlu iegūšana. Jāfotografē pašam! Un lūgums savus komentārus parakstīt (virs labošanas loga nospied pogu ). --FRK (diskusija) 16:49, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

Ok es tā vairs nedarīšu

Cik reizes vēl būs jāatgādina, ka tekstus no interneta vai grāmatām NEDRĪKST pārkopēt Vikipēdijā? --ScAvenger (diskusija) 22:22, 27 jūnijā, 2015 (EEST)

Labi

Ko nozīmē — labi? Rakstā Rīgas farmaceitiskā fabrika atkal bija pārkopēts! Tiešām ir tik grūti uzrakstīt saviem vārdiem? --ScAvenger (diskusija) 07:21, 30 jūnijā, 2015 (EEST)

Tātad. Ja netiks sakārtoti iepriekš izveidotie (no interneta mājaslapām pārkopētie) raksti, katrs nākamais, kas neatbildīs Vikipēdijas pamatprincipiem (lasi citu uzņēmumu rakstus), tiks DZĒSTS BEZ BRĪDINĀJUMA, kā arī Tev tiks liegta iespēja labot rakstus. --FRK (diskusija) 13:18, 30 jūnijā, 2015 (EEST)

Atgādinājums par to, ka no citām mājaslapām kopēt tekstus NEDRĪKST!!! Šis raksts tiks dzēsts, ja teksts netiks PĀRRAKSTĪTS saviem vārdiem. --FRK (diskusija) 11:22, 20 augustā, 2015 (EEST)

Brīdinājums[labot pirmkodu]

Par regulāru materiālu no interneta kopēšanu. Latvijas Piens atkal ir pārkopēts. Tev tiešām liekas, ka mēs jau nebūtu visu sakopējuši Vikipēdijā, ja tas būtu atļauts? --FRK (diskusija) 2016. gada 29. janvāris, plkst. 14.02 (EET)[atbildēt]

Tu tikai tagad esi to pamanījis ka ir pārkopēts. Kur tad tu biji toreiz kad es izveidoju to rakstu un neteici toreiz ka ir pārkopēts??? Un vispār tagad es šo lapu pārstrādāju. --Robčiks (diskusija) 2016. gada 29. janvāris, plkst. 14.17 (EET)[atbildēt]

Man ir pietiekoši daudz darāmā gan šeit, gan citos projektos, visu nevar izkontrolēt. Un Tev jau ir pietiekoši bieži teikts, ka nedrīkst tā kopēt. --FRK (diskusija) 2016. gada 29. janvāris, plkst. 14.21 (EET)[atbildēt]

Autortiesības[labot pirmkodu]

--silraks (Mana diskusija) 2016. gada 28. jūlijs, plkst. 16.09 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.56 (EEST)[atbildēt]