Latvijas futbola izlases spēlētāju saraksts

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search

Šis ir Latvijas futbola izlases spēlētāju saraksts. Šajā sarakstā ir ierakstīti tie futbolisti, kuri Latvijas izlasē ir aizvadījuši vismaz 20 spēles.

Tabula pēdējoreiz atjaunota 2016. gada 15. septembrī. Joprojām aktīvie izlases futbolisti atzīmēti ar zvaigznīti (*).

# Spēlētājs Karjera Spēles Vārti
1 Vitālijs Astafjevs 1992-2010 167 16
2 Andrejs Rubins 1998-2011 117 9
3 Juris Laizāns 1998-2013 113 15
4 Imants Bleidelis 1995-2007 106 10
5 Mihails Zemļinskis 1992-2005 105 12
6 Māris Verpakovskis 1999-2014 104 29
7 Igors N. Stepanovs 1995-2011 100 4
8 Aleksandrs Koļinko 1997-2015 94 v
9 Andrejs Štolcers 1994-2005 81 7
10 Kaspars Gorkšs* 2005- 79 5
11 Andris Vaņins* 2000- 76 v
12 Marians Pahars 1996-2007 75 15
13 Vīts Rimkus 1995-2008 73 11
14 Aleksejs Višņakovs* 2004- 70 9
= Oļegs Blagonadeždins 1992-2004 70 2
16 Valērijs Ivanovs 1992-2001 69 1
17 Dzintars Zirnis 1997-2010 68 0
18 Oskars Kļava* 2005- 65 1
19 Ēriks Pētersons 1929-1939 63 21
20 Deniss Ivanovs* 2005- 60 2
21 Aleksandrs Isakovs 1997-2005 58 0
22 Valentīns Lobaņovs 1994-2005 57 1
23 Jānis Lidmanis 1931-1940 55 2
= Artūrs Zakreševskis 1995-2007 55 1
25 Alberts Šeibelis 1925-1939 54 14
26 Vladimirs Babičevs 1993-1999 51 4
27 Ģirts Karlsons* 2003- 49 9
28 Vladimirs Koļesņičenko 1997-2010 47 6
29 Aleksandrs Cauņa* 2007- 45 12
30 Jurijs Ševļakovs 1992-1997 44 2
= Genādijs Soloņicins 2000-2010 44 1
32 Voldemārs Bērziņš 1927-1936 41 0
= Igors Troickis 1992-2001 41 0
34 Arnolds Tauriņš 1925-1935 39 10
35 Oļegs Karavajevs 1992-1999 38 v
= Pēteris Lauks 1926-1940 38 0
37 Voldemārs Grāvelis 1925-1932 37 0
= Aleksandrs Jeļisejevs 1992-2002 37 4
= Arkādijs Pavlovs 1924-1933 37 9
= Artjoms Rudņevs* 2008- 37 2
= Rūdolfs Slavišens 1932-1938 37 0
42 Arvīds Jurgens 1924-1935 36 v
= Andrejs Perepļotkins* 2007- 36 3
44 Aleksandrs Fertovs* 2009- 35 0
= Oļegs Laizāns* 2011- 35 0
= Jurijs Žigajevs* 2007- 35 2
47 Rolands Bulders 1992-1999 33 3
= Artūrs Zjuzins* 2012- 33 6
49 Mihails Miholaps 1998-2005 32 2
= Andrejs Prohorenkovs 2002-2007 32 4
51 Raimonds Laizāns 1992-1999 31 v
52 Deniss Kačanovs 2006-2011 29 0
53 Valērijs Šabala* 2013- 28 10
54 Vladislavs Gabovs* 2013- 27 0
= Artis Lazdiņš* 2010- 27 0
56 Ēriks Raisters 1934-1940 26 6
= Jānis Rozītis 1934-1939 26 7
58 Vaclavs Borduško 1934-1939 25 8
= Vitālijs Maksimenko* 2013- 25 1
60 Aleksejs Šarando 1993-1999 24 2
= Viktors Morozs 2002-2014 24 0
= Ritvars Rugins* 2010- 24 0
63 Viktors Lukaševičs 1998-2002 23 0
= Dzintars Sproģis 1992-1998 23 0
= Iļja Vestermans 1935-1938 23 13
= Armands Zeiberliņš 1993-1998 23 4
67 Ritus Krjauklis 2009-2012 22 0
= Voldemārs Roze 1924-1932 22 0
69 Jānis Bebris 1935-1940 21 v
= Kristaps Blanks 2003-2010 21 0
= Igors Korabļovs 1998-2006 21 0
= Ainārs Linards 1992-1997 21 5
= Māris Smirnovs 2002-2006 21 0
74 Edgars Gauračs* 2011- 20 5
= Sergejs Maģers 1937-1939 20 0
= Česlavs Stančiks 1922-1931 20 2

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]