Latvijas futbola izlases pretinieku saraksts

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search

Latvijas futbola izlase savā pastāvēšanas vēsturē ir oficiāli spēlējusi pret 62 citu valstu izlasēm.

Spēles pret citām izlasēm[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pēdējoreiz atjaunots 2016. gada 31. jūlijā(par Turciju un Islandi)

Komanda Spēles Uzv Neiz Zaud
Flag of Igaunija Igaunija 50 24 17 9
Flag of Lietuva Lietuva 46 23 10 13
Flag of Zviedrija Zviedrija 17 2 4 11
Flag of Somija Somija 16 4 2 10
Flag of Polija Polija 12 2 2 8
Flag of Austrija Austrija 7 2 0 5
Flag of Gruzija Gruzija 7 3 2 2
Flag of Lihtenšteina Lihtenšteina 7 6 0 1
Flag of Baltkrievija Baltkrievija 6 1 1 4
Flag of Grieķija Grieķija 6 1 2 3
Flag of Izraēla Izraēla 6 1 1 4
Flag of Luksemburga Luksemburga 6 5 1 0
Flag of Ungārija Ungārija 6 2 0 4
Flag of Ziemeļīrija Ziemeļīrija 6 2 0 4
Flag of Albānija Albānija 5 0 5 0
Flag of Malta Malta 5 3 0 2
Flag of Rumānija Rumānija 5 0 1 4
Flag of Dānija Dānija 4 0 1 3
Flag of Horvātija Horvātija 4 0 0 4
Flag of Īrija Īrija 4 0 0 4
Flag of Islande Islande 4 2 2 2
Flag of Krievija Krievija 4 0 1 3
Flag of Portugāle Portugāle 4 0 0 4
Flag of Sanmarīno Sanmarīno 4 3 1 0
Flag of Skotija Skotija 4 0 0 4
Flag of Spānija Spānija 4 0 1 3
Flag of Andora Andora 3 3 0 0
Flag of Azerbaidžāna Azerbaidžāna 3 0 3 0
Flag of Bulgārija Bulgārija 3 0 0 3
Flag of Moldova Moldova 3 2 0 1
Flag of Indonēzija Indonēzija 1 1 0 0
Flag of Slovākija Slovākija 3 0 1 2
Flag of Slovēnija Slovēnija 3 1 0 2
Flag of Šveice Šveice 3 0 1 2
Flag of Turcija Turcija 3 1 2 2
Flag of Vācija Vācija 3 0 1 2
Flag of Beļģija Beļģija 2 0 0 2
Flag of Čehija Čehija 2 0 1 3
Flag of Kazahstāna Kazahstāna 2 2 1 1
Flag of Kipra Kipra 2 0 0 2
Flag of Norvēģija Norvēģija 2 1 0 1
Flag of Omāna Omāna 2 1 0 1
Flag of Ukraina Ukraina 2 0 0 2
Flag of Ziemeļkoreja Ziemeļkoreja 2 1 1 0
Flag of Angola Angola 1 0 1 0
Flag of Armēnija Armēnija 1 0 1 0
Flag of Amerikas Savienotās Valstis ASV 1 0 0 1
Flag of Bahreina Bahreina 1 0 1 0
Flag of Bolīvija Bolīvija 1 1 0 0
Flag of Brazīlija Brazīlija 1 0 0 1
Flag of Čehoslovākija Čehoslovākija 1 1 0 0
Flag of Gana Gana 1 0 0 1
Flag of Hondurasa Hondurasa 1 0 0 1
Flag of Francija Francija 1 0 0 1
Flag of Japāna Japāna 1 0 1 0
Flag of Dienvidkoreja Dienvidkoreja 1 0 0 1
Flag of Kuveita Kuveita 1 0 0 1
Flag of Ķīna Ķīna 1 0 0 1
Flag of Nīderlande Nīderlande 1 0 0 3
Flag of Taizeme Taizeme 1 0 1 0
Flag of Tunisija Tunisija 1 0 0 1
Flag of Uzbekistāna Uzbekistāna 1 0 0 1
Flag of Velsa Velsa 1 0 0 1

Skatīt arī[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]