Minerālu uzskaitījums no K līdz Ļ

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search

Pēdējoreiz atjaunots 2006. gada 15. septembrī.

Nav iespējams sastādīt precīzu un nekļūdīgu "pasaules minerālu sarakstu". Ar jaunu minerālu reģistrāciju, aprakstīšanu un nosaukumu došanu nodarbojas Starptautiskā Mineraloģijas asociācija. Tomēr pirms 1959. gada atklātie minerāli nav izgājuši mūsdienās pieņemto oficiālo nosaukuma došanas procedūru - kopš šī laika daļa no šiem agrāk atklātajiem minerāliem ir apstiprināti kā atsevišķi minerāli, toties citi vairs netiek uzskatīti par atsevišķu minerāla veidu. Šajā sarakstā iekļauti dažādi minerālu nosaukumi - gan tie, kas apstiprināti pēc 1959. gada, gan arī agrāk aprakstītie minerāli, par kuriem joprojām pastāv uzskats, ka tie ir atsevišķi minerāli. Ja Jūs šeit neatrodat kādu literatūras avotā minētu minerālu, tas visdrīzāk ir ieguvis citu nosaukumu, sadalīts vairākos minerālos vai atzīts par neesošu.

Tā kā šis saraksta izmērs pārsniedz ērta Vikipēdijas saraksta izmērus, tas sadalīts alfabēta grupās. Minerāli ir grupēti pēc nosaukumiem šādā veidā: A-C - Č-G - Ģ-J - K-Ļ - M-P - R-S - Š-Ž.

Minerāli sakārtoti pēc to nosaukumiem latviešu valodas alfabēta secībā.


K[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. Kabalzarīts [1] [2]
  2. Kabrijīts [3] [4]
  3. Kadirelīts [5] [6]
  4. Kadmijs [7] [8]
  5. Kadmoindīts [9] [10]
  6. Kadmozelīts [11] [12]
  7. Kadvaladerīts [13] [14]
  8. Kafarsīts [15] [16]
  9. Kafetīts [17] [18]
  10. Kainozīts-(Y) [19] [20]
  11. Kaizihīts-(Y) [21] [22]
  12. Kakoksenīts [23] [24]
  13. Kalaverīts [25] [26]
  14. Kalborsīts [27] [28]
  15. Kalcibeborosilīts-(Y) [29] [30]
  16. Kalciborīts [31] [32]
  17. Kalcioancilīts-(Ce) [33] [34]
  18. Kalcioancilīts-(Nd) [35] [36]
  19. Kalcioaravaipaīts [37] [38]
  20. Kalciobetafīts [39] [40]
  21. Kalciobērbankīts [41] [42]
  22. Kalcioendirobertsīts [43] [44]
  23. Kalcioferīts [45] [46]
  24. Kalciohilairīts [47] [48]
  25. Kalciokopiapīts [49] [50]
  26. Kalciosamarskīts [51] [52]
  27. Kalciotantīts [53] [54]
  28. Kalciouranoīts [55] [56]
  29. Kalcīts [57] [58]
  30. Kalderīts [59] [60]
  31. Kalderonīts [61] [62]
  32. Kaledonīts [63] [64]
  33. Kalicinīts [65] [66]
  34. Kalifersīts [67] [68]
  35. Kalininīts [69] [70]
  36. Kalinīts [71] [72]
  37. Kaliofilīts [73] [74]
  38. Kalipirohlors [75] [76]
  39. Kalistroncīts [77] [78]
  40. Kalkurmolīts [79] [80]
  41. Kalkžarlīts [81] [82]
  42. Kallaganīts [83] [84]
  43. Kalomels [85] [86]
  44. Kalometīts [87] [88]
  45. Kalsilīts [89] [90]
  46. Kalzirtīts [91] [92]
  47. Kaļķis [93] [94]
  48. Kamaišilīts [95] [96]
  49. Kamasīts [97] [98]
  50. Kambaldaīts [99] [100]
  51. Kamčatkīts [101] [102]
  52. Kamerolaīts [103] [104]
  53. Kameronīts [105] [106]
  54. Kamgasīts [107] [108]
  55. Kaminīts [109] [110]
  56. Kamiokīts [111] [112]
  57. Kamitugaīts [113] [114]
  58. Kamotoīts-(Y) [115] [116]
  59. Kampfīts [117] [118]
  60. Kamphaugīts-(Y) [119] [120]
  61. Kampiglaīts [121] [122]
  62. Kanafīts [123] [124]
  63. Kanavesīts [125] [126]
  64. Kanazīts [127] [128]
  65. Kanemīts [129] [130]
  66. Kanfieldīts [131] [132]
  67. Kanizarīts [133] [134]
  68. Kankīts [135] [136]
  69. Kankrinīts [137] [138]
  70. Kankrisilīts [139] [140]
  71. Kanoīts [141] [142]
  72. Kanonaīts [143] [144]
  73. Kanonerovīts [145] [146]
  74. Kanonīts [147] [148]
  75. Kaoksīts [149] [150]
  76. Kaolinīts [151] [152]
  77. Kapelenīts-(Y) [153] [154]
  78. Kapgaronīts [155] [156]
  79. Kapitsaīts-(Y) [157] [158]
  80. Kapustinīts [159] [160]
  81. Karakolīts [161] [162]
  82. Karasugīts [163] [164]
  83. Karbamīds [165] [166]
  84. Karboborīts [167] [168]
  85. Karbocernaīts [169] [170]
  86. Karboirīts [171] [172]
  87. Karbokentbrūksīts [173] [174]
  88. Karbonātu cianotrihīts [175] [176]
  89. Karbonātu fluorapatīts [177] [178]
  90. Karbonātu hidroksilapatīts [179] [180]
  91. Karelianīts [181] [182]
  92. Karesīts [183] [184]
  93. Karibibīts [185] [186]
  94. Karijinīts [187] [188]
  95. Kariopilīts [189] [190]
  96. Karletonīts [191] [192]
  97. Karlīts [193] [194]
  98. Karlfrīzīts [195] [196]
  99. Karlhinceīts [197] [198]
  100. Karlinīts [199] [200]
  101. Karlosruizīts [201] [202]
  102. Karlosturanīts [203] [204]
  103. Karlsbergīts [205] [206]
  104. Karmihaelīts [207] [208]
  105. Karminīts [209] [210]
  106. Karnalīts [211] [212]
  107. Karnasurtīts-(Ce) [213] [214]
  108. Karnotīts [215] [216]
  109. Karobijīts [217] [218]
  110. Karpatīts [219] [220]
  111. Karpinskīts [221] [222]
  112. Karpolīts [223] [224]
  113. Karraraīts [225] [226]
  114. Karrboidīts [227] [228]
  115. Karrolīts [229] [230]
  116. Karupmellerīts-Ca [231] [232]
  117. Kasedanneīts [233] [234]
  118. Kasidijīts [235] [236]
  119. Kasiterīts [237] [238]
  120. Kasīts [239] [240]
  121. Kaskandīts [241] [242]
  122. Kasolīts [243] [244]
  123. Kastningīts [245] [246]
  124. Kasvelsilverīts [247] [248]
  125. Kašinīts [249] [250]
  126. Katalanoīts [251] [252]
  127. Katamarkoīts [253] [254]
  128. Katapleijīts [255] [256]
  129. Katierīts [257] [258]
  130. Katijīts [259] [260]
  131. Katoīts [261] [262]
  132. Katoforīts [263] [264]
  133. Katoptrīts [265] [266]
  134. Kavansīts [267] [268]
  135. Kavazulīts [269] [270]
  136. Kavoīts [271] [272]
  137. Kazahstanīts [273] [274]
  138. Kazakovīts [275] [276]
  139. Kālerīts [277] [278]
  140. Kālija karpolīts [279] [280]
  141. Kālija ferisadanagaīts [281] [282]
  142. Kālijlīkeīts [283] [284]
  143. Kālijpargasīts [285] [286]
  144. Kālijsadanagaīts [287] [288]
  145. Kānīts [289] [290]
  146. Kātialaīts [291] [292]
  147. Kecalkoatlīts [293] [294]
  148. Keckīts [295] [296]
  149. Kegelīts [297] [298]
  150. Kehlinīts [299] [300]
  151. Keijīts [301] [302]
  152. Keilīts [303] [304]
  153. Keistoneīts [305] [306]
  154. Keitkonīts [307] [308]
  155. Keivijīts-(Y) [309] [310]
  156. Keivijīts-(Yb) [311] [312]
  157. Keldišīts [313] [314]
  158. Kelianīts [315] [316]
  159. Kellijīts [317] [318]
  160. Kemmlicīts [319] [320]
  161. Kempīts [321] [322]
  162. Kenenīts [323] [324]
  163. Keniaīts [325] [326]
  164. Kenšuīts [327] [328]
  165. Kentbrūksīts [329] [330]
  166. Kentrolīts [331] [332]
  167. Kermesīts [333] [334]
  168. Kernīts [335] [336]
  169. Kerolīts [337] [338]
  170. Kersutīts [339] [340]
  171. Kesterīts [341] [342]
  172. Ketigīts [343] [344]
  173. Ketnerīts [345] [346]
  174. Kianīts [347] [348]
  175. Kidkrīkīts [349] [350]
  176. Kidvellīts [351] [352]
  177. Kilčoanīts [353] [354]
  178. Killalaīts [355] [356]
  179. Kimrīts [357] [358]
  180. Kimrobinsonīts [359] [360]
  181. Kimuraīts-(Y) [361] [362]
  182. Kimzeijīts [363] [364]
  183. Kingīts [365] [366]
  184. Kingsmountīts [367] [368]
  185. Kiničilīts [369] [370]
  186. Kinoīts [371] [372]
  187. Kinošitalīts [373] [374]
  188. Kintoreīts [375] [376]
  189. Kipušīts [377] [378]
  190. Kirilovīts [379] [380]
  191. Kirkijīts [381] [382]
  192. Kiršsteinīts [383] [384]
  193. Kitatinijīts [385] [386]
  194. Kitkaīts [387] [388]
  195. Kizilkumīts [389] [390]
  196. Kīftīts [391] [392]
  197. Kīserīts [393] [394]
  198. Kladnoīts [395] [396]
  199. Klairīts [397] [398]
  200. Klaraīts [399] [400]
  201. Klaringbullīts [401] [402]
  202. Klarkeīts [403] [404]
  203. Klaudetīts [405] [406]
  204. Klausthalīts [407] [408]
  205. Klebelsbergīts [409] [410]
  206. Kleinīts [411] [412]
  207. Klerīts [413] [414]
  208. Klēmanīts [415] [416]
  209. Klifordīts [417] [418]
  210. Klinoatakamīts [419] [420]
  211. Klinobehoīts [421] [422]
  212. Klinobisvanīts [423] [424]
  213. Klinocoizīts [425] [426]
  214. Klinodžimtompsonīts [427] [428]
  215. Klinoenstatīts [429] [430]
  216. Klinoferosilīts [431] [432]
  217. Klinofosinaīts [433] [434]
  218. Klinohalkomenīts [435] [436]
  219. Klinohedrīts [437] [438]
  220. Klinoholmkvistīts [439] [440]
  221. Klinohumīts [441] [442]
  222. Klinohlors [443] [444]
  223. Klinohrizotils [445] [446]
  224. Klinoklazs [447] [448]
  225. Klinokurčatovīts [449] [450]
  226. Klinomimetīts [451] [452]
  227. Klinoptilolīts-Ca [453] [454]
  228. Klinoptilolīts-K [455] [456]
  229. Klinoptilolīts-Na [457] [458]
  230. Klinosaflorīts [459] [460]
  231. Klinoservantīts [461] [462]
  232. Klinotobermorīts [463] [464]
  233. Klinoungemahīts [465] [466]
  234. Klintonīts [467] [468]
  235. Klīrkrīkīts [469] [470]
  236. Klokmanīts [471] [472]
  237. Kļučevskīts [473] [474]
  238. Knoringīts [475] [476]
  239. Koalingīts [477] [478]
  240. Koašvīts [479] [480]
  241. Kobaltarturīts [481] [482]
  242. Kobaltcumkorīts [483] [484]
  243. Kobaltīts [485] [486]
  244. Kobaltkīzerīts [487] [488]
  245. Kobaltkoritnigīts [489] [490]
  246. Kobaltlotarmeijerīts [491] [492]
  247. Kobaltnoištatelīts [493] [494]
  248. Kobaltomenīts [495] [496]
  249. Kobaltostinīts [497] [498]
  250. Kobaltpentlandīts [499] [500]
  251. Kobaltzipeīts [501] [502]
  252. Kobeīts-(Y) [503] [504]
  253. Kobellīts [505] [506]
  254. Kočīts [507] [508]
  255. Kočkarīts [509] [510]
  256. Koesīts [511] [512]
  257. Kofinīts [513] [514]
  258. Kogarkoīts [515] [516]
  259. Kohenīts [517] [518]
  260. Kohromīts [519] [520]
  261. Koijoteīts [521] [522]
  262. Kokoninoīts [523] [524]
  263. Koktaīts [525] [526]
  264. Kokvandīts [527] [528]
  265. Kolarīts [529] [530]
  266. Kolbeckīts [531] [532]
  267. Kolemanīts [533] [534]
  268. Kolfanīts [535] [536]
  269. Kolicīts [537] [538]
  270. Kolimīts [539] [540]
  271. Kolinsīts [541] [542]
  272. Kolkvirijīts [543] [544]
  273. Koloradoīts [545] [546]
  274. Kolovratīts [547] [548]
  275. Koluzīts [549] [550]
  276. Kolvezīts [551] [552]
  277. Komančeīts [553] [554]
  278. Komarovīts [555] [556]
  279. Kombatīts [557] [558]
  280. Kombeīts [559] [560]
  281. Komblainīts [561] [562]
  282. Komkovīts [563] [564]
  283. Kompreignasīts [565] [566]
  284. Konderīts [567] [568]
  285. Konelīts [569] [570]
  286. Kongolīts [571] [572]
  287. Koniajīts [573] [574]
  288. Konihalcīts [575] [576]
  289. Koninckīts [577] [578]
  290. Koombsīts [579] [580]
  291. Koparsīts [581] [582]
  292. Kopiapīts [583] [584]
  293. Koragoīts [585] [586]
  294. Korensīts [587] [588]
  295. Korderoīts [589] [590]
  296. Kordierīts [591] [592]
  297. Kordilīts-(Ce) [593] [594]
  298. Koritnigīts [595] [596]
  299. Korkīts [597] [598]
  300. Kornelīts [599] [600]
  301. Kornerupīns [601] [602]
  302. Kornetīts [603] [604]
  303. Kornīts [605] [606]
  304. Kornubīts [607] [608]
  305. Kornvolīts [609] [610]
  306. Korobicinīts [611] [612]
  307. Koronadīts [613] [614]
  308. Koršunovskīts [615] [616]
  309. Korunds [617] [618]
  310. Korvusīts [619] [620]
  311. Koržinskīts [621] [622]
  312. Kosalīts [623] [624]
  313. Koskrenīts-(Ce) [625] [626]
  314. Kosmohlors [627] [628]
  315. Kosnarīts [629] [630]
  316. Kostibīts [631] [632]
  317. Kostiļevīts [633] [634]
  318. Kostovīts [635] [636]
  319. Kotoīts [637] [638]
  320. Kotulskīts [639] [640]
  321. Kotunīts [641] [642]
  322. Koulsonīts [643] [644]
  323. Koutekīts [645] [646]
  324. Kovdorskīts [647] [648]
  325. Kovelīts [649] [650]
  326. Kovlezīts [651] [652]
  327. Kozoīts-(La) [653] [654]
  328. Kozoīts-(Nd) [655] [656]
  329. Kozulīts [657] [658]
  330. Kraislīts [659] [660]
  331. Krandalīts [661] [662]
  332. Krasnovīts [663] [664]
  333. Kratočvilīts [665] [666]
  334. Krauskopfīts [667] [668]
  335. Krautīts [669] [670]
  336. Krauzīts [671] [672]
  337. Kreazeīts [673] [674]
  338. Krednerīts [675] [676]
  339. Kremersīts [677] [678]
  340. Krennerīts [679] [680]
  341. Krerarīts [681] [682]
  342. Kretničīts [683] [684]
  343. Krēnkīts [685] [686]
  344. Kribergīts [687] [688]
  345. Kričtonīts [689] [690]
  346. Kridleīts [691] [692]
  347. Krinovīts [693] [694]
  348. Kriolitionīts [695] [696]
  349. Kriolīts [697] [698]
  350. Kriptohalīts [699] [700]
  351. Kriptomelāns [701] [702]
  352. Krisstanleīts [703] [704]
  353. Kristelīts [705] [706]
  354. Kristiansenīts [707] [708]
  355. Kristīts [709] [710]
  356. Kristobalīts [711] [712]
  357. Križanovskīts [713] [714]
  358. Krīdīts [715] [716]
  359. Krokoīts [717] [718]
  360. Kronštetīts [719] [720]
  361. Kronusīts [721] [722]
  362. Kroufordīts [723] [724]
  363. Krupkaīts [725] [726]
  364. Krutaīts [727] [728]
  365. Krutovīts [729] [730]
  366. Krūkesīts [731] [732]
  367. Ksantiozīts [733] [734]
  368. Ksantokonīts [735] [736]
  369. Ksantoksenīts [737] [738]
  370. Ksenotims-(Yb) [739] [740]
  371. Ksifengīts [741] [742]
  372. Ksilingolīts [743] [744]
  373. Ksimengīts [745] [746]
  374. Ksingžongīts [747] [748]
  375. Ksitiešanīts [749] [750]
  376. Ksokomekatlīts [751] [752]
  377. Ksonotlīts [753] [754]
  378. Ktenasīts [755] [756]
  379. Kualstibīts [757] [758]
  380. Kubanīts [759] [760]
  381. Kuboargirīts [761] [762]
  382. Kudriavīts [763] [764]
  383. Kuharenkoīts-(Ce)[765] [766]
  384. Kuharenkoīts-(La) [767] [768]
  385. Kukeīts [769] [770]
  386. Kukisvumīts [771] [772]
  387. Kuksīts [773] [774]
  388. Kulanīts [775] [776]
  389. Kuliokīts-(Y) [777] [778]
  390. Kulkeīts [779] [780]
  391. Kullerudīts [781] [782]
  392. Kumengīts [783] [784]
  393. Kumingtonīts [785] [786]
  394. Kupalīts [787] [788]
  395. Kupcikīts [789] [790]
  396. Kupleckīts [791] [792]
  397. Kuprīts [793] [794]
  398. Kuprobismutīts [795] [796]
  399. Kuproiridsīts [797] [798]
  400. Kuprokopiapīts [799] [800]
  401. Kupromakovickijīts [801] [802]
  402. Kupropavonīts [803] [804]
  403. Kuprorodsīts [805] [806]
  404. Kuprorivaīts [807] [808]
  405. Kuprosklodovskīts [809] [810]
  406. Kuprostibīts [811] [812]
  407. Kuprošpinelis [813] [814]
  408. Kuprotungstīts [815] [816]
  409. Kuramīts [817] [818]
  410. Kuranahīts [819] [820]
  411. Kurčatovīts [821] [822]
  412. Kuretonīts [823] [824]
  413. Kurgantaīts [825] [826]
  414. Kurienīts [827] [828]
  415. Kurīts [829] [830]
  416. Kurnakovīts [831] [832]
  417. Kurumsakīts [833] [834]
  418. Kusačijīts [835] [836]
  419. Kuspidīns [837] [838]
  420. Kutinaīts [839] [840]
  421. Kutinoīts [841] [842]
  422. Kutnohorīts [843] [844]
  423. Kuzelīts [845] [846]
  424. Kuzmenkoīts [847] [848]
  425. Kuzminīts [849] [850]
  426. Kuzņecovīts [851] [852]
  427. Kuzticīts [853] [854]
  428. Kūperīts [855] [856]
  429. Kvadratīts [857] [858]
  430. Kvadridavīns [859] [860]
  431. Kvadrufīts [861] [862]
  432. Kvandilīts [863] [864]
  433. Kvanefjeldīts [865] [866]
  434. Kvannersuīts-(Ce)[867] [868]
  435. Kvarcs [869] [870]
  436. Kvatrandorīts [871] [872]
  437. Kveitīts [873] [874]
  438. Kvenselīts [875] [876]
  439. Kvenštetīts [877] [878]
  440. Kvilianšanīts [879] [880]
  441. Kvingheijīts [881] [882]
  442. Kvintinīts [883] [884]
  443. Kvitianlingīts [885] [886]

L[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. Labuncovīts-(Fe)[887] [888]
  2. Labuncovīts-(Mg) [889] [890]
  3. Labuncovīts-(Mn) [891] [892]
  4. Lafamīts [893] [894]
  5. Lafitīts [895] [896]
  6. Laflammeīts [897] [898]
  7. Laforetīts [899] [900]
  8. Laihunīts [901] [902]
  9. Laitakarīts [903] [904]
  10. Lakruāzīts [905] [906]
  11. Lammerīts [907] [908]
  12. Lamprofillīts [909] [910]
  13. Lamprofillīts-2O [911] [912]
  14. Lanarkīts [913] [914]
  15. Landauīts [915] [916]
  16. Landesīts [917] [918]
  17. Langbeinīts [919] [920]
  18. Langisīts [921] [922]
  19. Langīts [923] [924]
  20. Lanmučangīts [925] [926]
  21. Lannonīts [927] [928]
  22. Lansfordīts [929] [930]
  23. Lantanīts-(Ce)[931] [932]
  24. Lantanīts-(La) [933] [934]
  25. Lantanīts-(Nd) [935] [936]
  26. Lapijeīts [937] [938]
  27. Laplandīts-(Ce)[939] [940]
  28. Larderellīts [941] [942]
  29. Larisaīts [943] [944]
  30. Larnīts [945] [946]
  31. Larozīts [947] [948]
  32. Larsenīts [949] [950]
  33. Latiumīts [951] [952]
  34. Latrapīts [953] [954]
  35. Laueīts [955] [956]
  36. Launaijīts [957] [958]
  37. Laurelīts [959] [960]
  38. Laurensīts [961] [962]
  39. Laurionīts [963] [964]
  40. Laurīts [965] [966]
  41. Lausenīts [967] [968]
  42. Lautarīts [969] [970]
  43. Lautentalīts [971] [972]
  44. Lavendulāns [973] [974]
  45. Lavrentjevīts [975] [976]
  46. Lazarenkoīts [977] [978]
  47. Lazulīts [979] [980]
  48. Lazurīts [981] [982]
  49. Ledus [983] [984]
  50. Legrandīts [985] [986]
  51. Leicīts [987] [988]
  52. Leifīts [989] [990]
  53. Leikofanīts [991] [992]
  54. Leikofenicīts [993] [994]
  55. Leikofosfīts [995] [996]
  56. Leikosfenīts [997] [998]
  57. Leitonīts [999] [1 000]
  58. Leiteīts [1 001] [1 002]
  59. Leizingīts [1 003] [1 004]
  60. Lekontīts [1 005] [1 006]
  61. Lellingīts [1 007] [1 008]
  62. Lemanskijīts [1 009] [1 010]
  63. Lemmleinīts-Ba [1 011] [1 012]
  64. Lemmleinīts-K [1 013] [1 014]
  65. Lemoinīts [1 015] [1 016]
  66. Lenaīts [1 017] [1 018]
  67. Lengenbahīts [1 019] [1 020]
  68. Lennilenapeīts [1 021] [1 022]
  69. Lenoblīts [1 023] [1 024]
  70. Leogangīts [1 025] [1 026]
  71. Leonīts [1 027] [1 028]
  72. Lepersonīts-(Gd) [1 029] [1 030]
  73. Lephenelmīts-Zn [1 031] [1 032]
  74. Lepidokrokīts [1 033] [1 034]
  75. Lepidolīts [1 035] [1 036]
  76. Lessingīts-(Ce)[1 037] [1 038]
  77. Lesukīts [1 039] [1 040]
  78. Letovicīts [1 041] [1 042]
  79. Leviklodīts [1 043] [1 044]
  80. Levinsonīts-(Y) [1 045] [1 046]
  81. Levistonīts [1 047] [1 048]
  82. Levizīts [1 049] [1 050]
  83. Levīns-Ca [1 051] [1 052]
  84. Levīns-Na [1 053] [1 054]
  85. Lēnerīts [1 055] [1 056]
  86. Lēveīts [1 057] [1 058]
  87. Liandratīts [1 059] [1 060]
  88. Liberīts [1 061] [1 062]
  89. Libetenīts [1 063] [1 064]
  90. Lidikoatīts [1 065] [1 066]
  91. Likazīts [1 067] [1 068]
  92. Lilianīts [1 069] [1 070]
  93. Linarīts [1 071] [1 072]
  94. Lindakerīts [1 073] [1 074]
  95. Lindbergīts [1 075] [1 076]
  96. Lindgrenīts [1 077] [1 078]
  97. Lindkvistīts [1 079] [1 080]
  98. Lindslejīts [1 081] [1 082]
  99. Lindstromīts [1 083] [1 084]
  100. Lineburgīts [1 085] [1 086]
  101. Linnaeīts [1 087] [1 088]
  102. Lintizīts [1 089] [1 090]
  103. Lionsīts [1 091] [1 092]
  104. Liotīts [1 093] [1 094]
  105. Lipskombīts [1 095] [1 096]
  106. Lirokonīts [1 097] [1 098]
  107. Liskeardīts [1 099] [1 100]
  108. Lišiženīts [1 101] [1 102]
  109. Litidionīts [1 103] [1 104]
  110. Litiofilīts [1 105] [1 106]
  111. Litioforīts [1 107] [1 108]
  112. Litiofosfāts [1 109] [1 110]
  113. Litiomarsturīts [1 111] [1 112]
  114. Litiotantīts [1 113] [1 114]
  115. Litiovodžinīts [1 115] [1 116]
  116. Litozīts [1 117] [1 118]
  117. Liveingīts [1 119] [1 120]
  118. Livingstonīts [1 121] [1 122]
  119. Lizardīts [1 123] [1 124]
  120. Lizetīts [1 125] [1 126]
  121. Lībauīts [1 127] [1 128]
  122. Lībenbergīts [1 129] [1 130]
  123. Lībigīts [1 131] [1 132]
  124. Līdhilīts [1 133] [1 134]
  125. Līkeīts [1 135] [1 136]
  126. Lokaīts-(Y) [1 137] [1 138]
  127. Lomonosovīts [1 139] [1 140]
  128. Londonīts [1 141] [1 142]
  129. Lonekrīkīts [1 143] [1 144]
  130. Longbanīts [1 145] [1 146]
  131. Lonsdaleīts [1 147] [1 148]
  132. Loparīts-(Ce)[1 149] [1 150]
  133. Lopezīts [1 151] [1 152]
  134. Lorandīts [1 153] [1 154]
  135. Loranskīts-(Y) [1 155] [1 156]
  136. Lorenzenīts [1 157] [1 158]
  137. Lotārmeijerīts [1 159] [1 160]
  138. Louderbakīts [1 161] [1 162]
  139. Loudonīts [1 163] [1 164]
  140. Loflinīts [1 165] [1 166]
  141. Lourensvalsīts [1 167] [1 168]
  142. Lousonbauerīts [1 169] [1 170]
  143. Lousonīts [1 171] [1 172]
  144. Lovenīts [1 173] [1 174]
  145. Lovdarīts [1 175] [1 176]
  146. Loveringīts [1 177] [1 178]
  147. Lovozerīts [1 179] [1 180]
  148. Lozeijīts [1 181] [1 182]
  149. Luanheīts [1 183] [1 184]
  150. Luberoīts [1 185] [1 186]
  151. Ludenīts [1 187] [1 188]
  152. Ludlamīts [1 189] [1 190]
  153. Ludlokīts [1 191] [1 192]
  154. Ludvigīts [1 193] [1 194]
  155. Ludžibaīts [1 195] [1 196]
  156. Luešīts [1 197] [1 198]
  157. Lueteīts [1 199] [1 200]
  158. Lukasīts-(Ce)[1 201] [1 202]
  159. Lukečangīts-(Ce)[1 203] [1 204]
  160. Lukranīts [1 205] [1 206]
  161. Lulzacīts [1 207] [1 208]
  162. Lunidžianlaīts [1 209] [1 210]
  163. Lunokīts [1 211] [1 212]
  164. Luzonīts [1 213] [1 214]


Ļ[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. Ļeņingradīts [1 215] [1 216]
  2. Ļermontovīts [1 217] [1 218]
  3. Ļisicinīts [1 219] [1 220]
  4. Ļitvinskīts [1 221] [1 222]


Ieteicam apmeklēt[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]