Dalībnieks:ScAvenger/Ekspedīcijas

Vikipēdijas lapa

Šeit uzskaitīti pēdējā laikā bijušie personīgi veiktie pārgājieni un citi ar fotografēšanu saistīti pasākumi, ko varētu saukt arī par individuālām Vikiekspedīcijām. Parasti katrā reizē tiek uzņemti vairāki simti foto, ko visus Vikipēdijā ielādēt nav iespējams un nav arī vajadzīgs. Kam interesē bilde kādam konkrētam rakstam, var jautāt diskusiju lapā — ja būs, sameklēšu!

Datums Maršruts Apraksts
01.12.2018 Rīga Pafotografēts Arkādijas parkā. No Friča Brīvzemnieka ielas tilta nofotografēts vilciens uz Kijevu. Pafotografēti elektrovilcieni Torņakalna stacijā. Pastaigāts pa applūdušo teritoriju starp staciju un Vienības gatvi. Safotografēta jaunbūvējamā Zinātņu māja.
18.11.2018 Rīga (Latvijai 100) Izfotografēta Latvijas simtgadei veltītā izstāde Vēstures muzejā. Pafotografēts Rīgas pasažieru ostā, pie ostas izstādītā NATO militārā tehnika. No Vanšu tilta pafotografēta militārā parāde. Vakarā pafotografēti Staro Rīga gaismas objekti, svētku uguņošana. Safotografēti satiksmes sastrēgumi pēc salūta, pabildēts Rīgas stacijā. Ar vilcienu Rīga—Sigulda līdz Čiekurkalna stacijai.
17.11.2018 Rīga, Jelgava Nofotografēta Kijevas vilciena pienākšana Rīgā. Ar elektrovilcienu līdz Cukurfabrikai, pafotografēts pieturā un Jelgavas depo, pāri Lielupes tiltam uz Jelgavas staciju. Pafotografēts Dzelzceļa muzeja Jelgavas filiālē. Nofotografēts vilciens uz Kijevu Jelgavas stacijā, pafotografēts no Lietuvas šosejas tilta.
11.11.2018 Inčupe—Saulkrasti Ar elektrovilcienu no Zemitāniem līdz Inčupei. Izfotografēta Inčupes stacija, tai skaitā ceļa postenis Rīgas virzienā. Pa pludmali līdz Inčupes ietekai jūrā, apskatīta nogruvusī Baltā kāpa, jaunā 100 000 eiro vērtā tualete. Pa Saulrieta taku gar Pēterupes ieteku jūrā līdz Saulkrastiem, pafotografēts Saulkrastu stacijā, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Zemitāniem.
05.11.2018 Ikšķile Pafotografēts Ciemupē, Ikšķiles stacijā.
26.10.2018 Rīga Pafotografēts Tērbatas ielā, K. Barona ielā, Vecrīgā, uz Akmens tilta.
18.10.2018 Rīga, Dzintari—Dubulti Pafotografēti rudens skati Kronvalda parkā, Esplanādē, Vērmaņdārzā. Ar elektrovilcienu uz Dzintariem. Pafotografēts Dzintaru stacijā, bijusī vecās stacijas vieta, kur tikko noņemts vēsturiskais flīzējums. Uzkāpts skatu tornī Dzintaru mežaparkā, pafotografēts no torņa un Dzintaru koncertzāles apkārtnē. Pa pludmali līdz Majoriem, pafotografēts Majoru stacijā, pa sliedēm līdz Dubultu stacijai. Ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
16.10.2018 Džūkste Pafotografēts Lanceniekos un Džūkstē.
15.10.2018 Ogre, Skulte Pafotografēts Ogrē, Ciemupē, Skultē pie lidostas žoga.
13.10.2018 Rīga Rīta agrumā pafotografēts Teikā.
06.10.2018 Rīga Pa Brīvības ielu no Teikas līdz Gaisa tiltam. Pafotografēts Lielajos kapos. Pa K. Valdemāra ielu līdz tagadējam Franču licejam (bijusī Ķīmijas fakultāte). Safotografēts atjaunotais žogs ar vēsturiskajiem fragmentiem Aristida Briāna ielas pusē. Tālāk pa Valdemāra ielu līdz centram.
30.09.2018 Rīga Izfotografēta RIBOCA mākslas biennāles izstāde bijušajā Bioloģijas fakultātes ēkā Kronvalda bulvārī. Rūpīgi safotografēti visi Latvijas ķīmijas vēstures muzeja eksponāti (iekārtas, trauki, vielu paraugi). Pafotografēts arī Sistemātiskās zooloģijas muzejā.
29.09.2018 Rīga Nofotografēta vilciena Kijeva—Rīga pirmā reisa pienākšana un svinīgā sagaidīšana Rīgas stacijā. Nofotografēta atiešana uz Kijevu pāri Dzelzceļa tiltam. Pafotografēts Latvijas Nacionālās bibliotēkas apkārtnē un K. Barona ielā.
24.09.2018 Aglona, Viļāni Ar speciālo dīzeļvilcienu Rīga—Rēzekne—Aglona līdz Aglonai. Pa ceļam drusku pafotografēts Rēzeknes II stacijā, pa vagona logu pabildēta Rēzeknes I stacija un rezerves lokomotīvju novietne, kā arī Pūpolu, Vainavas, Krāces stacijas. Pafotografēts Aglonas stacijā. Ar autobusu Rēzekne—Daugavpils līdz autobusa pieturai "Ārdava". Pa V747 līdz bijušajai Ārdavas pieturai, nofotografēts dīzeļvilciens Rīga—Daugavpils—Aglona pie pārbrauktuves. Pa sliedēm uz Vīgantu staciju; netālu no stacijas nobildēts piesūtāmais reiss Aglona—Daugavpils. Izfotografēta Vīgantu stacija, nofotografēts 9 vagonu dīzeļvilciena Rīga—Daugavpils—Aglona sastāvs, caurbraucot Vīgantu staciju. Pa V684 uz autobusa pieturu "Ordovka", ar autobusu Daugavpils—Rēzekne atpakaļ uz Aglonas staciju. Ar autobusu Rēzekne—Preiļi—Rēzekne līdz Viļāniem. Pafotografēts Viļānos, aiziets līdz dzelzceļa tiltam pār Maltu, uz tilta nofotografēts dīzeļvilciens Rēzekne—Rīga. Pafotografēta Viļānu stacija, ar dīzeļvilcienu Zilupe—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
21.09.2018 Dubulti—Majori Ar elektrovilcienu līdz Dubultu stacijai, drusku pabildēts stacijā. Pa pludmali līdz Majoriem, pafotografēts siltajā vakarā Majoru stacijā un tās tuvumā. Ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
08.09.2018 Piebalga Izfotografēts brāļu Kaudzīšu muzejs "Kalna Kaibēni". Pafotografēts no jaunā skatu torņa Brežģa kalnā. Nofotografēta piemiņas skulptūra "Mērnieku laiku" Lienai Vecpiebalgas kapos. Izfotografēta bijusī Piebalgas stacija.
01.09.2018 Gulbene—Stāmeriena Ar autobusu Rīga—Žīguri līdz Gulbenei. Nofotografēta vilciena no Rīgas pienākšana Gulbenē, pafotografēts depo. Ar autobusu Gulbene—Kalniena līdz Stāmerienai, pafotografēti kultūrvēsturiskie pieminekļi Stāmerienā, Stāmerienes stacija, dzelzceļa lukturu izstāde stacijā, Bānīša svētku pasākumi pie stacijas. Nofotografēta "Ferdinanda" pienākšana Stāmerienē un atiešana uz Alūksni. Ar kājām pa sliedēm atpakaļ uz Gulbeni, pa ceļam izfotografētas Pūriņu un Birzes pieturas. Nobildēta bānīša pienākšana Gulbenē, atjaunotie pievedceļi. Pafotografēti vilcieni Gulbenes stacijā, ar vilcienu Gulbene—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
02.08.2018 Zasulauks—Pumpuri—Majori Ar 12. trolejbusu līdz Āgenskalna priedēm, pa Āgenskalna ielu līdz Zasulauka stacijai, drusku pabildēts stacijā. Ar elektrovilcienu līdz Pumpuriem, pafotografēts Pumpuru stacijā. Pa pludmali līdz Majoriem, pafotografēts Jomas ielā un Majoru stacijā. Ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
30.07.2018 Ciemupe, Pārogre, Ogre Ar elektrovilcienu līdz Ciemupei, pabildēts Ciemupes stacijā, ar elektrovilcienu līdz Pārogrei. Izfotografēta Pārogres stacija, Ogres tilts, pastaigāts pa Ogres pilsētu. Izfotografēta Ogres stacija. Ar elektrovilcienu uz Rīgu, drusku pabildēts Vecrīgā.
28.07.2018 Rīga Pafotografēts Ropažu ielā, pie Gaisa tilta, Kronvalda parkā. Izfotografēta United Buddy Bears izstāde Doma laukumā.
27.07.2018 Rīgas Zoo, Mežaparks Kājām no Teikas uz Mežaparku. Pafotografēti dzīvnieki Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Pastaiga pa Mežaparku, kuģīšu piestātne. Ar 11. tramvaju līdz Barona ielai, pafotografēts Barona ielā.
08.07.2018 Sabiedriskais transports Dziesmu svētkos Pabildēti vilcieni pie Krustabaznīcas ielas pārbrauktuves. Pa Ezermalas ielu uz Mežaparku. Pafotografēti 11. tramvaji, sākot no galapunkta, pastaiga pa Mežaparku. Safotografēti pagarinātie 3a. maršruta trolejbusa reisi, tai skaitā uz Tilta ielas dzelzceļa pārbrauktuves. Apskatīta bijušās Bērnu dzelzceļa stacijas vieta.
07.07.2018 Daugavgrīva, Imanta, Dubulti—Bulduri Ar 16. trolejbusu līdz A. Deglava ielai. Pafotografēts dzelzceļš no Deglava tilta, Daugavas stadions. Ar 3. autobusu uz Daugavgrīvu. Pafotografēti dzelzceļa pievedceļi, pamestās industriālās ēkas Flotes ielā. Pa pludmali aiziets līdz Rietumu molam, pa ceļam nedaudz apskatot Komētfortu. Nofotografētas krastā izskalotā vēsturiskā kuģa atliekas. Ar 36. autobusu no Daugavgrīvas līdz Imantai, pafotografēts Imantas stacijā. Ar elektrovilcienu uz Dubultiem, izfotografēta jauna izstāde Dubultu stacijā. Pa jūras krastu līdz Bulduriem, pafotografēts Bulduru stacijā. Ar elektrovilcienu uz Rīgu. Sabildēti trolejbusi speciālajā maršrutā uz Daugavas stadionu, kā arī vecie tramvaji 11. maršrutā.
01.07.2018 Daugmale—Jāņavārti—Rīga No 16. trolejbusa galapunkta pāri Slāvu tiltam, pabildētas sliedes no Slāvu tilta, "Akropoles" būvniecība. Ar 15. trolejbusu līdz Bultu ielai un Daugmales stacijai. Uz gājēju tilta sagaidīts un nofotografēts 12 vagonu dīzeļvilciens no Gulbenes ar Dziesmu svētku dalībniekiem; ar 15. trolejbusu uz Jāņavārtu staciju, kur sabildēta tā paša vilciena izgreznošana svinīgai pienākšanai Rīgā. Ar 15. trolejbusu uz Rīgas staciju, nofotografēta vilciena pienākšana un Dziesmu svētku dalībnieku izkāpšana. Caur Kronvalda parku aiziets līdz Andrejsalai, pafotografēts Rīgas Krasta stacijā, kā arī laikmetīgās mākslas biennāles objekti Andrejsalā. Caur Viestura dārzu un Kluso centru līdz Brīvības ielai. Safotografēts Dziesmu svētku dalībnieku gājiens.
23.06.2018 Bāle—Valmiera Ar dīzeļvilcienu Rīga—Valmiera no Čiekurkalna līdz Bālei. Izfotografēta Bāles stacija. Pa sliedēm uz Valmieru, pa ceļam bildējot vilcienus. Pafotografēts Valmieras stacijā, tai skaitā pievedceļi un vecais ūdenstornis. Ar autobusu Valmiera—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
02.06.2018 Industriālais pārgājiens Torņakalns—Baloži No Dzelzceļa muzeja uz Torņakalna staciju, pafotografēta stacija un piemiņas memoriāls, tālāk pa Indriķa ielu gar Torņakalna baznīcu Atgāzenes virzienā. Pa Dzelzceļa ielu līdz Atgāzenes stacijai, tad uz Turības staciju, izmetot līkumu uz Rīgas igauņu pamatskolu. Pa Graudu ielu līdz Ēbelmuižas parkam, tad pa Valdeķu ielu līdz Ozolciema ielai, apskatīta garā ēka Ozolciema ielā 18B. Pa meža stigām uz Medema purvu. Izbrauciens ar Baložu muzejdzelzceļa kūdras bānīti, sabildēti vagoni un šaursliežu dzelzceļš. Ar 23. autobusu no Baložiem atpakaļ uz Rīgu.
26.05.2018 Lāči—Dobele Ar autobusu Rīga—Jelgava—Saldus līdz Šķibei, drusku pafotografēts ciemats. Pa V1105 līdz bijušajai Lāču stacijai. Izfotografētas pamestās ēkas un perons, nofotografēts garāmbraucošais "Ceriņu ekspresis". Pa sliedēm uz Dobeli. Pa ceļam sabildēti kravas vilcieni un dzelzceļa tilts pār Bērzi, kā arī "Dobeles dzirnavnieks" un tā pievedceļi. Nofotografēts "Ceriņu ekspresis" Dobeles stacijā. Ar mikroautobusu Dobele—Jelgava—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
19.05.2018 Muzeju nakts - 2018 Ar 2. autobusu līdz Sarkandaugavai. Ekskursija pa Sarkandaugavu, apskatītas Sarkandaugavas ieliņas, luterāņu baznīca, Aldara parks un "Dauderi", iziets cauri "Aldarim" un Valsts psihiatrijas centram. Ar kājām pa Ganību dambi atpakaļ uz centru, pa ceļam sabildēts dzelzceļa tilts pie Bukultu ielas un apskatīta bijušās Preču stacijas teritorija. Apskatīts un pafotografēts LU Ģeoloģijas muzejs Alberta ielā, noiets gar Medicīnas un Mākslas muzejiem, sabildētas rindas :) Ar 1. tramvaju līdz Nacionālajai bibliotēkai, pa Uzvaras bulvāri un O. Vācieša ielu līdz LU Cilvēka patoloģijas muzejam, pafotografēta ekspozīcija. Ar 10. tramvaju atpakaļ līdz Nacionālajai bibliotēkai, izfotografētas izstādes par grāmatu vēsturi Latvijā un hadronu kolaideru, kā arī skats no bibliotēkas kores.
12.05.2018 Lilaste—Carnikava Ar elektrovilcienu no Zemitāniem līdz Lilastes stacijai. Pafotografēts Lilastes stacijā, pa Lilastes ielu uz Garezeriem, apskatīti visi Garezeri, pa Skautu ielu līdz jūrai. Gar krastu līdz Gaujas ietekai jūrā, tālāk gar Gaujas krastu un Gaujas ciemu līdz Gaujas gājēju tiltam un Carnikavai. Pa dambi un Laivu ielu uz novadpētniecības muzeju, pēc tam atpakaļ uz Carnikavas staciju. Pafotografēts stacijā, ar elektrovilcienu uz Rīgu.
09.05.2018 Rīga Pafotografēts sabiedriskais transports Rīgā, Kronvalda parks, Brīvības laukums.
05.05.2018 Industriālais pārgājiens Jelgavā Ar elektrovilcienu no Rīgas uz Jelgavu. Dzelzceļa muzeja filiāle Jelgavā, Jelgavas dzelzceļa tilti, Jelgavas depo (izfotografēts palīdzības vilciens, griezulis, vecās lokomotīves), vecās dzelzceļnieku dzīvojamās mājas Depo mikrorajonā, Cukurfabrikas stacija. Tālāk pa Aviācijas ielu uz RAF teritoriju. Pa Pārlielupes ielām uz Pilssalu, apskatītas palieņu pļavas ar savvaļas zirgiem. Apskatīts Jelgavas ugunsdzēsības muzejs Viestura ielā, pa Akadēmijas ielu un Zemgales prospektu atpakaļ uz staciju, ar elektrovilcienu uz Rīgu.
04.05.2018 Brīvības ielas stāsti Sabildēti svētku pasākumi pie VEF kultūras pils,Gaisa tilts, Dailes teātris, Esplanāde, Brīvības piemineklis, ejot ar kājām pa Brīvības ielu līdz Brīvības laukumam. Safotografēts 100. autobuss.
01.05.2018 Rīga Sakuru ziedēšana Uzvaras parkā. Pafotografēts "Kritiskās masas" velobrauciens, vilcieni Torņakalna stacijā. Pa Vienības gatvi un Jelgavas ielu līdz Akmeņu ielai. Pafotografēta jaunās Zinātņu mājas būvniecība, bijusī Mītavas stacija Akmeņu ielā. Pafotografēts AB dambī, tai skaitā lielais Latvijas karogs. Pabildēts sabiedriskais transports uz Akmens tilta, tramvaja sliežu remonts 13. janvāra ielā, rekonstruēt paredzētā ozolu aleja pie Nacionālā teātra.
15.04.2018 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Liepupe—Tūja" Ar autobusu Rīga—Ainaži līdz Jelgavkrastiem. Safotografēta Liepupes baznīca, drupas blakus baznīcai. Caur Jelgavkrastiem pa V137 uz Liepupi, apskatīta Liepupes muiža, Liepupes vējdzirnavas, Liepupes dzirnavu ezeri. Tālāk uz Liepupes pilskalnu un pa vietējo ceļu uz Lembužiem. Pa jūras krastu līdz Tūjai. Apskatīts vecais mols un bijusī ķieģeļu rūpnīca. Pa Jūras ielu un vietējo ceļu atpakaļ uz Lembužiem, pa V137 uz Jelgavkrastiem. Ar autobusu Ainaži—Liepupe—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
07.04.2018 Ciemupe Ar elektrovilcienu Rīga—Lielvārde līdz Ciemupei. Izfotografēta Ciemupes dzelzceļa pietura.
11.03.2018 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Koknese" Ar dīzeļvilcienu Rīga—Krustpils līdz Koknesei. Drusku pafotografēts Kokneses stacijā, uzgaidāmajās telpās. Pa V915 līdz piemineklim nogalinātajiem ebrejiem, tālāk pa meža ceļiem un bezceļiem līdz Urgām un Rīteru sausgultnei. Apskatīts Rīteru karjers, pa veco Rīgas—Daugavpils ceļu gar Kalnakrogu līdz Pastmuižas Velnakmenim. Pa A6 uz Likteņdārzu, tad pa dabas taku uz Kokneses luterāņu baznīcu un Kokneses pilsdrupām. Apskatīts Kokneses parks, Kokneses muižas drupas. Pafotografēti vilcieni Kokneses stacijā. Ar dīzeļvilcienu Līvāni—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
04.03.2018 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Kuldīga" Ar autobusu Rīga—Tukums—Kandava—Kuldīga līdz Kuldīgai. Apskatīta bijušās rūpnīcas "Vulkāns" teritorija un bijusī Kuldīgas dzelzceļa stacija. Pa bijušo bānīša trasi (Lauku ielu un Alsungas ielu) līdz P118. Pa laukiem un Mederu ielu līdz P108, tālāk pa Dārzniecības ielu un Pilskalna ielu līdz Veckuldīgas pilskalnam. Gar Ventas krastu uz Virku, pa ceļam pafotografēta Melnā Kolka. Apskatīta bijusī Virkas muiža, Kuldīgas vecpilsēta, aizsalusī Ventas rumba, Mārtiņsala ar hercoga Jēkaba kanālu. Ar autobusu Kuldīga—Kandava—Tukums—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
24.02.2018 Rīgas sabiedriskais transports Izfotografēti slēgt paredzētie sabiedriskā transporta maršruti. Ar 1. tramvaju no Teikas uz Imantu. Pafotografēts Imantas galapunktā, ar 4. tramvaju uz Centrāltirgu. Ar 24. trolejbusu no tirgus līdz A/S "Dzintars". Pafotografēts galapunktā, kājām pa Mālu ielu līdz Saulkalnes ielai, ar 19. trolejbusu līdz Lucavsalai. Aiziets līdz Telecentram, pafotografēta aizsalusī Daugava. Ar 20. trolejbusu no galapunkta Zaķusalā līdz Latvijas Universitātei. Ar 6. tramvaju no Operas pieturas līdz Teikai.
10.02.2018 Jelgava Ar elektrovilcienu Rīga—Jelgava uz Jelgavu. Apskatīta Dzelzceļa muzeja Jelgavas filiāle, izfotografēta ekspozīcija. Apskatīts Ledus skulptūru festivāls. Ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
21.01.2018 Rīga Pafotografēta Brīvības iela saulrietā, barikāžu laika piemiņas instalācija pie Ministru kabineta ēkas.
20.01.2018 Tildurga un Vildoga (pārgājiens ar "Grindeks" kolēģiem) Tildurgas mežonīgie krasti un kanjons. Pa taku gar Gaujas malu līdz Tītmaņiem. Apskatīti Muižnieku pagrabi pie Vildogas.
13.01.2018 Daugavpils Ar vilcienu Rīga—Daugavpils uz Daugavpili (drusku pabildēts stacijā). Gar autoostu pa Imantas ielu līdz Vienības tiltam, pabildēta vižņu iešana Daugavā. Nofotografēti objekti A. Pumpura skvērā, Vienības nams, Daugavpils Universitāte u.c. Ar 3. tramvaju uz Daugavpils cietoksni, pafotografēts cietoksnī; pa Odu ielu līdz dzelzceļam, pafotografēti dažādi pievedceļi un vilcieni. No Kārklu ielas pārvada nofotografēts pienākošais dīzeļvilciens no Viļņas (pirmā kursēšanas diena). Pa Stacijas ielu atpakaļ uz dzelzceļa staciju, pafotografēts no gājēju tilta, nofotografēta vilciena atiešana uz Viļņu. Ar autobusu Daugavpils—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
07.01.2018 Silciems—Sigulda Ar vilcienu Rīga—Sigulda no Čiekurkalna (drusku pabildēts stacijā) līdz Silciemam. Izfotografēta dzelzceļa pietura, veco būvju atliekas, vilcieni pieturā un tās tuvumā. Pa sliedēm uz Siguldu, pa ceļam nokāpjot Lorupes gravā. Nofotografēts A2 dzelzceļa pārvads, kravas vilcieni pie Siguldas stacijas. Pa Šveices ielu un Leona Paegles ielu līdz Svētku laukumam, nofotografēta bobsleja trase, panorāmas rats, gaisa tramvaja stacija. Pa kāpnēm uz Gaujas tiltu un tālāk uz Gūtmaņa alu. Nofotografēts zemes noslīdenis. Pa Jāņa Poruka ielu un Raiņa ielu atpakaļ uz staciju, nedaudz pabildēta stacija un uzgaidāmā telpa. Ar vilcienu Sigulda—Rīga atpakaļ uz Rīgu, drusku pafotografēts Juglas stacijā.
26.12.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Grobiņa" Ar autobusu Rīga—Jelgava—Liepāja līdz Grobiņai. Apskatīta un safotografēta bijusī Grobiņas stacija, Grobiņas pilsdrupas, Grobiņas HES, baznīcas, citi objekti. Pa V1222 uz Cimdeniekiem, pa ceļam apskatot bijušās Ālandes stacijas vietu. Apskatīta Liepājas lidosta. Pa P134 un A11 līdz Austrumu fortam. Pa Brīvības ielu uz Liepājas staciju. Ar vilcienu Liepāja—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
17.12.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Skaistkalne—Germanišķi" Ar autobusu Rīga—Skaistkalne līdz Skaistkalnei. Izmests loks pa V1020, V1046 un V1003, apskatīti 1. pasaules kara brāļu kapi. Pafotografēta Skaistkalnes baznīca. Pāri Mēmeles tiltam pa P89 uz Ģermanišķiem, apskatīta baznīca, tālāk uz Straugaliai un Kuldūnai, apskatītas vietējās kapsētas. Pa laukiem uz Muciniekai, apskatīta vēl viena kapsēta, tālāk uz Runikiai, Gužai, Kukuliai, Velykionys, apskatīta pamesta kapsēta un Velnapiļa ala Mēmeles krastā. Atpakaļ uz Ģermanišķiem un Skaistkalni. Pa V1003 uz Skaistkalnes karsta kritenēm, pa to pašu ceļu atpakaļ. Pavisam noieti 33 km. Ar autobusu Skaistkalne—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
10.12.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Skrīveri—Aizkraukle" Ar elektrovilcienu Rīga—Aizkraukle līdz Skrīveriem. Pafotografēta Skrīveru stacija. Pastaiga pa Skrīveriem, pa V918 uz Zemkopības institūtu. Pa Ašķeres taku cauri lielo susuru mikroliegumam uz Aizkraukles pilskalnu. Tālāk gar Daugavas krastu uz Aizkraukles luterāņu baznīcu un Aizkraukles pilsdrupām, gar bijušo karjeru iziets uz V954 un tālāk pa to uz Aizkraukli. Apskatīts Pļaviņu HES, Aizkraukles pilsēta, "Kalna Ziedu" muzejs. Pafotografēta ekspozīcija. Pa V958 uz Aizkraukles staciju, drusku pafotografēts stacijā, ar elektrovilcienu uz Rīgu.
17.11.2017 Staro Rīga - 2017 Pafotografēti Staro Rīga gaismas objekti.
28.10.2017 Rīga Pafotografēts Dzelzceļa muzejā, tai skaitā dzelzceļa modeļu izstāde un āra ekspozīcija.
19.10.2017 Ķīšupe—Pabaži Pafotografēti vilcieni Zemitānu stacijā, ar Skultes elektrovilcienu līdz Ķīšupes stacijai, izfotografēta dzelzceļa pietura. Pa meža ceļiem līdz jūrai, pa krastu līdz Ķīšupei. Nofotografēta Saulkrastu estrāde, katoļu baznīca, citi objekti Saulkrastos. Pa jūras krastu līdz Pēterupei, nofotografēta tās ieteka jūrā. Pa Saulrieta taku līdz Pabažu stacijai, tā izfotografēta. Ar elektrovilcienu līdz Brasas stacijai, pafotografēts arī šajā stacijā un Lielajos kapos.
17.10.2017 Rīga Izieta visā garumā Skanstes iela, safotografēta bijušās Preču stacijas teritorija, palikušās sliedes pie Sporta ielas, saglabājušās dzelzceļa noliktavas rekonstrukcija. Pafotografēts Viesturdārzā, 6. tramvaja galapunktā un Kronvalda parkā.
16.10.2017 Rīga Pafotografēts Brīvības ielā un Barona ielā.
15.10.2017 Kuldīga—Tukums Ar autobusu Rīga—Tukums—Kandava—Kuldīga līdz Kuldīgai. Nofotografēta bijusī Kuldīgas dzelzceļa stacijas ēka un citas būves. Sabildēta pārplūdusī Ventas rumba, ķieģeļu tilts, Ventas skati, dažādi citi objekti Kuldīgā. Ar autobusu Kuldīga—Kandava—Rīga līdz Tukuma lauktehnikai. Izfotografēta Tukuma II stacija, piemiņas vieta blakus stacijai, bijušais Jaunsātu karjera atzars un "Lauktehnikas" pievedceļš, bijušais tvaika lokomotīvju depo. Ar kājām caur Tukuma centru līdz Tukuma I stacijai, ar elektrovilcienu uz Rīgu.
29.09.2017 Zinātnieku nakts - 2017 Safotografēti dažādi pasākumi Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā un jaunās Zinātnes mājas būvlaukums. Pafotografēts LU Atomfizikas un spektroskopijas institūtā Vecrīgā, kā arī LU galvenajā ēkā Raiņa bulvārī. Pafotografēta LU Fridriha Candera kosmosa izpētes muzeja ekspozīcija, izstāvēta pusotras stundas rinda, lai paskatītos teleskopā.
24.09.2017 Tukums Pafotografēts Tukuma autoostā un Tukuma I stacijā, kā arī Tukuma centrā.
17.09.2017 Sēņu izstāde - 2017 Safotografētas visādas sēnes izstādē Dabas muzejā.
16.09.2017 Elste—Gulbene Ar autobusu Rīga—Žīguri līdz Gulbenei. Ar autobusu Gulbene—Stari līdz Stariem, drusku pafotografēts Staros, tad kājām pa V424 līdz bijušajai Elstes dzelzceļa pieturai. Sagaidīts un nofotografēts dīzeļvilciens Rīga—Gulbene (pēdējais reiss 2017. gadā). Pa sliedēm atpakaļ uz Gulbeni. Nofotografēta granulu rūpnīca un dzelzceļa atzars uz rūpnīcu, kravas vilciens uz Krustalīces tilta. Pa Tilta ielu un Dzirnavu ielu uz Vecgulbenes muižu un Gulbenes centru. Sameklēti un nobildēti gandrīz visi sarakstā esošie Gulbenes kultūrvēsturiskie pieminekļi. Pafotografēti vilcieni Gulbenes stacijā, ar vilcienu Gulbene—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
10.09.2017 Rīga—Jaundubulti—Majori Pafotografēts Kronvalda parkā, nofotografēta instalācija "Mēness muzejs" pilsētas kanālā, burbuļu laišanas pasākums pie Brīvības pieminekļa. Ar elektrovilcienu līdz Jaundubultu stacijai, pafotografēta pietura, pa jūras krastu līdz Majoriem, pafotografēts Majoru stacijā, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
02.09.2017 Jaunpils Izfotografēta Jaunpils pils, novadpētniecības ekspozīcijas. Safotografēti dažādi objekti Jaunpilī.
28.08.2017 Rīga Pafotografēts Lielajos kapos, Valdemāra ielas remonts.
19.08.2017 Lielupe—Dubulti—Rīga Ar elektrovilcienu līdz Lielupes stacijai, pafotografēts stacijā, tad pa Paula Stradiņa ielu līdz jūrai, pa pludmali līdz Dubultiem, drusku pafotografēts Dubultu stacijā, ar elektrovilcienu uz Rīgu. Pafotografēti Rīgas svētku pasākumi, kuģīši Daugavā. Pafotografēts ĶīpsalāBalasta dambis, mazās Ķīpsalas ieliņas, jahtu piestātne.
12.08.2017 Kūdra—Dubulti—Bulduri Ar elektrovilcienu līdz Kūdras stacijai, pietura izfotografēta, ar elektrovilcienu atpakaļ līdz Dubultiem. Safotografēta jaunā izstāde "Lielzemes muzejs" stacijā, pafotografēti vilcieni. Pa jūras krastu līdz Bulduriem, pafotografēts Bulduru stacijā, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
31.07.2017 Rīga Lubānas iela, Slāvu apļa transporta mezgls, Slāvu tilts. Pafotografēta Jāņavārtu stacija no tilta, "Akropoles" būvlaukums, bijušais "Keramikas" tramvaja galapunkts, ko paredzēts nojaukt. Katlakalna iela un neizmantotā dzelzceļa pārbrauktuve pie trolejbusa galapunkta.
29.07.2017 Madona—Lubāna Ar vilcienu Rīga—Gulbene (kursē pirmo reizi 2017. gadā) līdz Madonai. Pastaiga pa Madonu, safotografēti daži objekti Madonā (autoosta, padomju brāļu kapi, baznīcas, Blaumaņa piemineklis, 2. vidusskola u.c.), tālāk ar autobusu Madona—Barkava—Lubāna—Cesvaine—Madona līdz Lubānai. Safotografēti puslīdz svarīgie Lubānas objekti (slimnīca, Lubānas vidusskola, baznīcas, piemineklis izsūtītajiem, Aiviekstes tilts un Aiviekstes skati, padomju karavīru kapi, piemiņas akmens Lubānas ezera regulētājiem u.c.). Drusku paiets pa P83 Dzelzavas virzienā, nofotografēta ozolu aleja. Izfotografēta bijusī Lubānas stacija. Ar autobusu Lubāna—Zvidziena—Madona atpakaļ uz Madonu. Pafotografēts Madonas stacijā un ar vilcienu Gulbene—Rīga atpakaļ uz Rīgu, pa ceļam pabildējot stacijas.
22.—23.07.2017 Pargajieni.lv rīkotā "Divu dienu ekskursija pa Lejaskurzemi" No Rīgas pa Liepājas šoseju, piestājot pie Cieceres avota (atrodas pie V1278 tilta). Iebraucot Liepājā, pa 14. novembra bulvāri (V1188) uz Šķēdes memoriālu, pēc tam uz Ziemeļu fortiem. Izbraukāta Karosta, apskatot nozīmīgākos objektus, tad pa Kalpaka tiltu uz Liepājas centru, nedaudz pabildētas Liepājas ielas (vēsturiskās ēkas Jāņa ielā u.c.), apskatīts Golodova dambis Liepājas ezerā, uzkāpts putnu vērošanas tornī. Pa A11 un V1232 uz Bernātiem, nofotografēta piemiņas zīme "Zaļais stars", Bernātu pludmale. Pa V1231 uz Jūrmalciemu, pa ceļam uzkāpts Pūsēnu kalnā. Nofotografēts sagrieztais kuģis Jūrmalciemā, Jūrmalciema pludmale, mols. Tālāk pa maziem ceļiem līdz Ječiem, pa V1250 un V1236 caur Sikšņiem līdz Šuķenei, pa P113 uz Duniku un Tīrspurvu. Izieta visā garumā Dunikas purva taka, apskatīta Luknes skābaržu audze. Pa meža ceļu caur Lukni uz Lietuvu, izbraukts cauri Skodai, tālāk pa P114 uz Gramzdu un Priekuli, pa P106 līdz Embūtei. Nakts pārgājiens pa Embūtes pilskalnu un dabas taku. Pārnakšņots Embūtes TIC jauniešu mītnē, apskatītas Embūtes pilsdrupas. Pa V1209 līdz Lielbātai, apskatīts atjaunotais Lielbātas avots. Izbraukts cauri Vaiņodei uz Vaiņodes lidlauku, izfotografēts lidlauks un palikušie lidmašīnu angāri (kaponieri). Pa V1209, V1168 un maziem ceļiem līdz Meldzerei un pa P106 uz Alšiem, apskatīts Alšu kaļķu ceplis. Caur Nīgrandi pa V1168 un V1167 uz Kalniem, tālāk pa mazceļiem gar Piķeļmuižu pāri Losim uz Lietuvu. Gar naftas pārstrādes rūpnīcu uz Mažeiķiem. Safotografēta Mažeiķu stacija, nofotografēta automotrise. Apskatīts mākslīgais Ventas ūdenskritums. Pāri Vadakstei atpakaļ uz Latviju, caur Ezeri pa P105 uz Saldu. Pa ceļam apskatīti vācu karavīru brāļu kapi. Pa Liepājas šoseju atpakaļ uz Rīgu.
08.07.2017 Rīga Pafotografēts Deglava tilts un dzelzceļi no tilta. Pabildēts rekonstruējamais Daugavas stadions, piemineklis "Rīdzinieki", Grīziņkalns. Nofotografēta aizkrāsot paredzētā vecā reklāma Krāsotāju ielā. Pafotografēts Ziedoņdārzā, A. Čaka ielā, nofotografēti Kr. Barona ielas stadiona rekonstrukcijas darbi.
02.07.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Roja" Ar autobusu Rīga—Roja—Talsi līdz Rojai. Izfotografēta bijusī Rojas stacija. Safotografēta Rojas novadpētniecības muzeja ekspozīcija, Rojas jūras dižakmens, katoļu baznīca, citi objekti Rojā. Pa Rojas upes dabas taku līdz Žocenei, pa jūras krastu atpakaļ uz Roju. Nobildēts ostas mols. Ar autobusu Kolka—Rīga uz Rīgu.
23.06.2017 Reņģe—Auce Ar Rīgas—Saldus—Liepājas autobusu bija paredzēts braukt līdz Saldum; reisa kavēšanās dēļ nācās braukt ar nelegālo busiņu. Tālāk ar autobusu Saldus—Priedula—Auce (kursē tikai piektdienās) līdz Rubai. Izfotografēta Reņģes stacija, tālāk pa sliedēm uz Auci. Izfotografētas bijušās Vadakstes un Avīknes pieturas. Pa ceļam sabildētas neizmantotās sliedes, tiltiņi, meža dzīvnieki uz sliedēm. Pafotografēts bijušajā Auces stacijā. Ar autobusu Auce—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
18.06.2017 Ugunsgrēks Slokā Elektrovilciens Tukums—Rīga, līdz Ķemeriem, drusku pafotografēts Ķemeru stacijā. Ar speciālo autobusu līdz Slokas stacijai, no stacijas nofotografēts ugunsgrēks atkritumu poligonā pie Slokas; tālāk ar elektrovilcienu; nofotografēts dūmu stabs pa ceļam, braucot uz Rīgu.
28.05.2017 Slampe—Lancenieki Agrā rītā pafotografēts Slampē un Slampes stacijā. Nobildēts Simtgades ekspresis, caurbraucot Slampes staciju. Ar kājām pa sliedēm līdz Džūkstes stacijai, pa ceļam pabildēti kravas vilcieni un Džūkstes upīte. Pa V1450 uz Lanceniekiem, pafotografēts Pasaku muzeja parks u.c. objekti; ar kājām pa P98 atpakaļ uz Slampi.
27.05.2017 Aizkraukle, Daugava, Dobele, Līvbērze Kājām pa Brīvības ielu no Teikas līdz Centrālajai stacijai (laba stunda). Ar pirmo elektrovilcienu 5.00 uz Aizkraukli. Pafotografēts Aizkraukles stacijā, nobildēti dīzeļi no Madonas un Zilupes, kravas vilcieni, atzars uz Aizkraukles pilsētu. Kājām pa V958 uz Aizkraukles autoostu, ar autobusu Aizkraukle—Jēkabpils (kursē tikai sestdienās) līdz pieturai "Daugavas stacija" (biļete jāņem līdz Salai). Izfotografēta Daugavas stacija, tai skaitā bijušā atzara uz Biržu karjeru sākums. Sagaidīts Latvijas Simtgades ekspresis, no tilta nobildēta vilciena pienākšana, safotografēts koncerts pļaviņā pie stacijas ēkas. Ar to pašu autobusu Jēkabpils—Aizkraukle atpakaļ uz Aizkraukli, ar autobusu Aizkraukle—Irši uz Aizkraukles staciju, ar Krustpils dīzeļvilcienu uz Rīgu. Ar mikroautobusu uz Dobeli, sabildēts bardaks Dobeles autoostā, Dobeles stacijā safotografēts Ceriņu ekspresis, pie "Dobeles Dzirnavnieka" pievedceļiem nobildēta Simtgades ekspreša pienākšana, sabildēta Dobeles stacija ar diviem pasažieru vilcieniem tajā. Pafotografēts koncerts uz perona pie stacijas ēkas. Ar autobusu Dobele—Bērze—Jaunbērze—Dobele līdz pieturai "Līvbērzes stacija". Izfotografēta Līvbērzes stacija, ar pēdējo autobusu Jelgava—Tukums līdz Slampei.
20.05.2017 Lielupe—Majori, Muzeju nakts 2017 Ar elektrovilcienu līdz Lielupei, pabildēts stacijā. Pa jūras krastu no Lielupes līdz Majoriem, pafotografēts Majoru stacijā, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu. Ar 21. autobusu uz Motormuzeju, izfotografēta ekspozīcija. Kājām līdz Alfai, ar 6. tramvaju līdz Ausekļa ielai, pafotografēts Andrejsalā un Rīgas Krasta stacijā. Civilās aizsardzības bunkurā Andrejsalas ielā 6A pārāk gara rinda, pa Eksporta ielu uz Vecrīgu. Pafotografēts Kara muzejā, tālāk uz Latvijas Universitātes galveno ēku Raiņa bulvārī, kur pafotografēts "Pulksteņu istabā" un studentu karcerī. Tālāk uz Latvijas arhitektūras muzeju un Vēstures un kuģniecības muzeju, pabildētas ekspozīcijas. Neveiksmīgi mēģināts paspēt vēl uz Dzelzceļa muzeju, ar pēdējo 21. autobusu atpakaļ uz Teiku; nācās izkāpt pie VEF kultūras pils. Sabildēts nakts velopasākums un ar RS autobusiem nobloķētā Brīvības iela.
12.05.2017 Rīgas Zoo Nofotografēts dīzeļvilciens pie Krustabaznīcas ielas pārbrauktuves. Pa Ezermalas ielu līdz Zoodārzam, pa ceļam pafotografēti 11. maršruta tramvaji galapunktā. Pabildēti dzīvnieki zoodārzā. Nofotografēts 11. maršruta tramvajs Radio ielas galapunktā.
10.05.2017 Rīga Pafotografēts maija sniegs Biķernieku mežā, pie Gaisa tilta, Kronvalda parkā, pie Operas un citur. Pafotografēti tramvaji Ausekļa ielas galapunktā, Kronvalda bulvārī, Barona ielā.
06.05.2017 Dubulti—Bulduri Nofotografēti dīvaini mākoņi virs Rīgas stacijas. Ar elektrovilcienu līdz Dubultiem, pabildēts stacijā un tās tuvumā, izfotografēta jaunā izstāde stacijas ēkā. Pa jūras krastu no Dubultiem līdz Bulduriem, pafotografēts Bulduru stacijā, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
01.05.2017 Rudbārži—Sieksāte—Skrunda Ar Rīgas—Saldus—Liepājas autobusu (ekspresi) līdz Skrundai. Drusku pastaigāts pa Skrundu, pafotografēta Skrundas stacija. Ar "lēno" Rīgas—Jelgavas—Liepājas autobusu līdz pieturai "Marijas muiža". Pa V1295 līdz dzelzceļam, nofotografēta Rudbāržu stacijas kazarma pie pārbrauktuves. Tālāk pa sliedēm Skrundas virzienā, izfotografēta Rudbāržu stacija. Pie Sieksātes kazarmas nācās apiet pa lauku ceļu mežacūku baru ar sivēniem. Šķērsots autoceļš P117, tālāk gar bijušo Sieksātes staciju (nikns suns un saimnieks) līdz Liepājas līnijas krustojuma vietai ar bijušo Aizputes—Saldus šaursliežu dzelzceļu. Pa bānīša stigu līdz Skrundai. Ar Liepājas—Rīgas vilcienu atpakaļ uz Rīgu.
14.04.2017 Saldus, Saldus stacija Ar Rīgas—Saldus—Liepājas autobusu līdz Saldum. Bija paredzēts doties tālāk uz Reņģi, diemžēl vajadzīgais autobuss Saldus—Priedula—Auce izrādījās atcelts (1188.lv kļūda). Pa V1430 līdz Lagzdiņiem un dzelzceļa pārbrauktuvei, tālāk pa sliedēm līdz Saldus stacijai. Izfotografēta stacija un pievedceļi. Pa P108 atpakaļ uz Saldu, pafotografēti "Saldus maiznieka" pievedceļi. Nofotografēti dažādi objekti Saldū, izieta Cieceres dabas taka. Ar Saldus—Kalnciema—Rīgas autobusu atpakaļ uz Rīgu.
27.03.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Piņķu apkārtne" Ar 32. autobusu uz Piņķiem. Apskatīti Piņķi, Saliena, Darmštates priežu audze, Babītes pilskalns, Babītes polderis, Beberbeķu vācu kapi, Beberbeķu dzirnavezers, Skulte, Rīgas lidosta no sētas puses. Ar 43. autobusu uz Rīgu.
19.03.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Liepājas Karosta" Ar autobusu no Rīgas uz Liepāju. Drusku pafotografēts Liepājas stacijā. Apskatīta Ziemeļu priekšpilsēta, Kalpaka tilts, Karosta, Ziemeļu forti, Šķēdes memoriāls. Ar Liepājas 8. autobusu atpakaļ uz Liepājas centru. Sameklēta un nobildēta bijušās Liepājas Emigrantu stacijas atrašanās vieta. Ar Liepājas—Rīgas vilcienu atpakaļ uz Rīgu.
12.03.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Valmiera" Ar autobusu no Rīgas uz Valmieru. Apskatīti dažādi objekti Valmierā — Vanšu tilts, Stāvie krasti, Kazu krāces, Valterkalniņš u.c. Izfotografēta bijusī Jāņuparka stacija, šaursliežu dzelzceļa trase Valmierā, bijušais šaursliežu tilts pār Gauju. Sameklēts un nobildēts bijušais šaursliežu depo. Drusku pafotografēts Valmieras stacijā. Ar Valmieras—Rīgas autobusu uz Rīgu.
11.03.2017 Bābelīša elektrostacija Izfotografētas vēsturiskās Ulmaņa laika elektrostacijas drupas pie Bābelīša ezera (stacija atzīta par bīstamu objektu un tiek demontēta). Pie viena pafotografēti pasažieru vilcieni posmā Čiekurkalns—Jugla un kādreizējās Apmaiņas stacijas atrašanās vieta.
05.02.2017 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Apkārt Smiltenei" Ar Rīgas—Balvu autobusu līdz Smiltenei. Izfotografēta bijusī Smiltenes stacija. Apskatīta Kalnamuiža, Teperis, Abula elektrostacija, Silvas dendroloģiskais parks, Cērtenes pilskalns, Smiltenes meteorīta krāteris u.c. objekti Smiltenē un tās apkārtnē. Ar autobusu Alūksne—Liepa—Cēsis uz Cēsīm. Apskatīta Cēsu pils naktī. Drusku pafotografēts Cēsu stacijā. Ar vilcienu atpakaļ uz Rīgu. Drusku pafotografēts Čiekurkalna stacijā.
28.01.2017 Braslas lejtece (pārgājiens ar "Grindeks" kolēģiem) Gājiens pa Braslas kreiso krastu no ūdenskrātuves līdz ietekai Gaujā. Grūti pievārējams reljefs. Atpakaļ pa elektrokabeļa trasi. Apskatīti lejteces ieži, nofotografētas arī Braslas kreisā krasta mazās pietekas.
14.01.2017 Jaunciema gatves dzelzceļa pārvads Pafotografēts Biķernieku mežā. Ar 6. tramvaju uz Juglu. Pafotografēts Juglas dzelzceļa tilts no Brīvības gatves tilta, Juglas kanāls, Jaunciema gatves dzelzceļa tilts un tilts pār Juglas kanālu. Nofotografēti vilcieni posmā Jugla—Baltezers.
19.11.2016 Staro Rīga - 2016 Staro Rīga pasākuma laikā pafotografēts Dzelzceļa muzejā. Dažādi citi gaismas objekti Vecrīgā un Bastejkalnā.
17.11.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Daugavas kreisais krasts" Ar 12. autobusu uz Katlakalnu. Apskatīts Katlakalns, Bišumuiža, Lucavsala naktī.
13.11.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Ķemeri" Ar elektrovilcienu līdz Vaivariem. Izfotografēta rekonstruētā Vaivaru stacija. Ar elektrovilcienu tālāk uz Ķemeriem. Apskatīti dažādi objekti Ķemeros — sanatorija, viesnīca, sēravots "Ķirzaciņa" u.c. Izieta Meža taka un Melnalkšņu dumbrāja laipa. Iziets Ķemeru tīreļa laipas Lielais loks, uzkāpts skatu tornī. Pafotografēts Ķemeru stacijā, tai skaitā naktī. Ar vilcienu atpakaļ uz Rīgu.
05.11.2016 Rīga, Rīgas stacija Pafotografēts agrais sniegs Rīgas centrā (Bastejkalnā, Kronvalda parkā u.c.). Nofotografēts pirmā kravas vilciena no Ķīnas sagaidīšanas pasākums Rīgas Pasažieru stacijā.
20.10.2016 Skrunda—Kuldīga Ar Rīgas—Liepājas autobusu līdz Skrundai. Drusku pafotografēts Skrundas stacijā. Ar kājām pa P116 līdz Skrundas kara pilsētiņai. Kārtīgi izfotografēta pamestā pilsētiņa. Ar autobusu Liepāja—Kuldīga—Ventspils līdz Kuldīgai. Drusku pafotografēta Kuldīga, izfotografēta bijusī Kuldīgas stacija. Ar autobusu Kuldīga—Kandava—Tukums—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
19.10.2016 Mangaļsala—Vecāķi Ar 24. autobusu uz Mangaļsalu. No Mangaļsalas ielas gala pa Daugavas labo krastu līdz molam, apskatīts Mangaļsalas mols, tālāk pa jūras krastu līdz Vecāķiem. Nofotografēts dzelzsbetona kuģa Lady Cotlin vraks zemā ūdens līmenī. Drusku pafotografēts Vecāķu stacijā. Ar elektrovilcienu uz Rīgu.
18.10.2016 Pļaviņas—Spīgana—Ķūģi Ar vilcienu Rīga—Daugavpils līdz Pļaviņām. Drusku pafotografēts Pļaviņu stacijā. Pastaiga pa Daugavas promenādi Pļaviņās. Kājām pa Gulbenes sliedēm no Pļaviņām līdz Spīganas pieturai. Izfotografēta pamestā Spīganas pietura, nofotografēta drezīna uz Pļaviņām. Tālāk pa V925 līdz Ķūģiem. Ar autobusu Krievciems—Pļaviņas (kursē tikai darbdienās) no Ķūģiem atpakaļ uz Pļaviņām. Vēl drusku pafotografēts Pļaviņu stacijā un ar autobusu Daugavpils—Rīga atpakaļ uz Rīgu.
17.10.2016 Seda—Strenči Ar vilcienu Rīga—Valmiera no Čiekurkalna līdz Valmierai (pa logu pabildētas dažas stacijas un Raunas tilts). Pafotografēts Valmieras stacijā. Ar autobusu Valmiera—Valka līdz Sedai. Drusku pafotografēta Sedas pilsēta, dažādi šaursliežu atzari depo apkārtnē, sliedes Sedas tīrelī. Tālāk pa šaursliedēm uz Strenču šaursliežu staciju. Apskatīta bijusī kūdras pārkrautuve, dažādi šaursliežu atzari Strenčos. Pa pamesto platsliežu atzaru tālāk uz Strenču staciju, kur pafotografēts līdz Valgas—Rīgas vilciena pienākšanai. Nofotografēti vilcieni Juglas stacijā.
09.10.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Ērgļi" Autobuss Rīga—Suntaži—Ērgļi. Nofotografēta Ērgļu stacija, pa bijušā Ērgļu dzelzceļa stigu līdz pirmajai pārbrauktuvei, tālāk pa lauku ceļiem un meža bezceļiem līdz Akmeņupītes ūdenskritumam. Atpakaļ gar Vecmuižu uz Ērgļiem, safotografēti dažādi objekti Ērgļos. Atpakaļ ar autobusu Ērgļi—Suntaži—Rīga.
01.10.2016 Jāņukrogs—Kaucminde—Bauska Ar elektrovilcienu līdz Jelgavai (drusku pabildēts Jelgavas stacijā, nofotografēta "Lietuvas dzelzceļa" lokomotīve), tālāk ar autobusu Jelgava—Eleja—Bauska līdz Jāņukroga pieturai. Iekāpt var pie dzelzceļa stacijas, biļete jāņem līdz pieturai "Kukšu krogs". Izfotografēta bijusī Jāņukroga stacija. Ar kājām pa P103 līdz bijušajai Mežotnes stacijai, pa ceļam nofotografēts Īslīces tilts. Ar autobusu Dobele—Kroņauce—Bauska no Pilsrundāles pagrieziena līdz Saulainei. Nofotografēta bijusī Īslīces stacija (ieaugusi kokos, jābildē bezlapu periodā). Saulainē izfotografēta pamestā Kaucmindes muižas pils. Tālāk atkal ar kājām pa P103 līdz Bauskai. Nofotografēta bijusī Bauskas stacija, Mūsas tilts, Ķirbaksala, Bauskas pils u.c. Uz Rīgu ar autobusu Bauska—Iecava—Rīga.
30.09.2016 Zinātnieku nakts - 2016 Safotografēti dažādi pasākumi jaunajā Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, it sevišķi ar ķīmiju saistītie.
25.09.2016 Daugavpils—Krāslava Vilciens Rīga—Daugavpils (pa logu pabildētas stacijas), pafotografēts Daugavpils stacijā un autoostā, tālāk ar autobusu Daugavpils—Krāslava. Safotografētas Krāslavas centra ēkas, autoosta. Ar autobusu Krāslava—Grāveri—Auleja līdz Krāslavas stacijai. Izfotografēta Krāslavas stacija. Kājām pa P62 atpakaļ uz Krāslavu. Nofotografēta Krāslavas pils, Daugavas tilts, Priedaine, uzkāpts skatu tornī. Ar autobusu Indra—Daugavpils atpakaļ uz Daugavpili, tālāk vilciens Daugavpils—Rīga.
24.09.2016 Rīga, Rīgas stacija Pabildēti vilcieni Rīgas Pasažieru stacijā, tai skaitā dienesta DR1A-405. Pafotografētas Rīgas centra ielas un ēkas.
18.09.2016 Sēņu izstāde - 2016 Safotografētas visādas sēnes izstādē Dabas muzejā.
17.09.2016 Gulbene—Birze—Dunduri—Kalniena Vilciens Rīga—Gulbene (pa logu pabildēta Cesvaines stacija, granulu rūpnīca pie Gulbenes u.c.). Pafotografēta Gulbenes stacija, jaunais DR1AC dīzeļvilciens stacijā, izstāde šaursliežu depo, tvaika lokomotīves "Ferdinands" manevri stacijā. Ar kājām pa sliedēm līdz atjaunotajai Birzes pieturai, tālāk ar bānīti līdz atjaunotajai Dunduru pieturai. No bānīša nofotografēta atjaunotā Pūriņu pietura. Kājām pa sliedēm atpakaļ līdz Kalnienas stacijai (tiek joprojām remontēta), no Kalnienas ar bānīti atpakaļ uz Gulbeni. Ar dīzeļvilcienu no Gulbenes atpakaļ uz Rīgu. Teikā sabildēts izremontētās Brīvības ielas atklāšanas nakts velopasākums.
10.09.2016 Viesatas dabas taka (pārgājiens ar "Grindeks" kolēģiem) Izfotografēta Viesatas dabas taka vasarā, Prūsene, Spuņņakmens. Pafotografētas septembra zvaigžņotās debesis.
04.09.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Daugavgrīvas cietoksnis" Ar 3. autobusu līdz Bolderājai. Apskatītas ēkas Daugavgrīvā, izfotografēts Daugavgrīvas cietoksnis, piemineklis padomju zemūdeņu virsniekiem, dzelzceļa atzari Daugavgrīvā, Komētforts, Daugavgrīvas mols. Atpakaļ pa jūras krastu līdz putnu vērošanas tornim. Izieta dabas izziņas taka. Ar 3. autobusu no Daugavgrīvas atpakaļ uz centru.
03.09.2016 Cesvaine—Cēsis—Sigulda—Saulkrasti Vilciens Rīga—Gulbene līdz Cesvainei. Pafotografēta Cesvaines stacija. Izfotografēta kalendāru izstāde Cesvaines pilī. Ar autobusu Madona—Cēsis—Saulkrasti caur Vecpiebalgu līdz Cēsīm (stāv Cēsīs 17 min, drusku pafotografēts Cēsu stacijā). Tālāk ar to pašu autobusu līdz Siguldai (stāv Siguldā 35 min, pafotografēts Siguldas stacijā, uzkāpts tornī pie stacijas) un visbeidzot līdz Saulkrastiem. Drusku pafotografēts Saulkrastu stacijā, ar elektrovilcienu uz Zemitāniem, nedaudz pafotografēts Zemitānu stacijā.
20.08.2016 Nākotne—Glūda—Viesturi—Ozolnieki Ar autobusu Rīga—Jelgava—Dobele līdz Nākotnei. Ar kājām gar Nākotnes lidlauku līdz Glūdai. Pie Glūdas stacijas sagaidīts un nofotografēts garāmbraucošais specvilciens Rīga—Liepāja uz "Prāta Vētras" koncertu (sakabināti divi jaunie sastāvi). Izfotografēta Glūdas stacija, tālāk pa sliedēm uz Jelgavas pusi. Izfotografētas bijušās Dorupes, Viesturu un 50. kilometra pieturas. Ar Jelgavas pilsētas 1. autobusu no Mežvidu galapunkta līdz Ozolniekiem. Izfotografēta Ozolnieku stacija, nofotografēta ČME-3M lokomotīve. Ar elektrovilcienu atpakaļ uz Rīgu.
19.08.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Babīte—Piņķi" Ar 13. autobusu no Preču stacijas līdz Babītes stacijai. Drusku pafotografēts Babītes stacijā. Apskatīts vecais Babītes ugunsdzēsēju tornis, Liberu ciems, Beberbeķu dzirnavezers, Beberbeķu vācu kapi, dažādi objekti Piņķos. Ar 4. autobusu atpakaļ uz Rīgu.
14.08.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Zasulauks—Bolderāja" Ar 12. trolejbusu līdz Āgenskalna priedēm. Drusku pafotografēta Zasulauka stacija un tramvaji tās tuvumā. Pa sliedēm caur Lāčupes staciju līdz Bolderājas-2 stacijai (tālāk žogs). Gar Hapaka grāvi līdz Kleistiem, tālāk pa Kleistu ielu līdz Bumbu kalniņa piemiņas vietai un skatu tornim. Nofotografēta Bolderājas-2 stacija no skatu torņa. No Bumbu kalniņa pieturas ar 36. autobusu uz Bolderāju. Apskatīta koka baznīca un citas ēkas Bolderājā, robežsargu bāze. Ar 3. autobusu atpakaļ uz centru.
03.08.2016 Rīgas Zoo, Mežaparks Kājām no Teikas uz Mežaparku. Pafotografēti dzīvnieki Rīgas Zooloģiskajā dārzā. 3D zīmējumi uz Mežaparka celiņiem.
02.08.2016 Rīga Pafotografēts Brīvības ielas remonts, Miera un Valdemāra ielu apkārtne.
31.07.2016 Dubulti—Lielupe Ar elektrovilcienu līdz Dubultiem, pafotografēts Dubultu stacijā, t.sk. jaunā izstāde. Pa jūras krastu līdz Lielupei, pafotografēts Lielupes stacijā, ar elektrovilcienu uz Rīgu.
30.07.2016 Mārciena—Kalsnava—Pļaviņas Vilciens Rīga—Gulbene līdz Mārcienai. Izfotografēta Mārcienas stacija, drusku pabildēts Mārcienas ciems. Pa sliedēm līdz Kalsnavas pieturai, izfotografēta dzelzceļa pietura. Ar autobusu Madona—Pļaviņas—Jēkabpils no "Sidrabiņu" pieturas līdz Pļaviņām. Pafotografēts Pļaviņu stacijā. Ar vilcienu atpakaļ uz Rīgu.
29.07.2016 Rīga Pafotografēts jaunais otrais ceļš dzelzceļa posmā Brasa—Ganību parks un Duntes ielas dzelzceļa tilts. Pafotografēts Valdemāra ielas apkaimē un Lielajos kapos.
28.07.2016 Rīga, Botāniskais dārzs Safotografēti augi Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.
25.07.2016 Rīga Pafotografētas Rīgas centra ēkas, Kronvalda parks.
23.07.2016 Rīga RAF mikroautobusu salidojums AB dambī, safotografēti vecie autobusiņi.
17.07.2016 Daugavpils—Zemgale—Kurcums Vilciens Rīga—Daugavpils, pafotografēts Daugavpils stacijā un autoostā, vagonu depo pievedceļi. Tālāk ar autobusu Daugavpils—Zemgale. Izfotografēta bijusī Zemgales stacija (tagad baznīca). Pa sliedēm līdz Kurcumam, pa ceļam nofotografēts Bratanišķu autobusa galapunkts. Izfotografēta Kurcuma robežstacija. Tā kā tuvojās negaiss, nācās ātri doties gar Kruķu ciematiņu uz autobusa pieturu "Ceļa atzarojums" (V674). Ar autobusu Zemgale—Daugavpils atpakaļ uz Daugavpili un ar autobusu Daugavpils—Rīga uz Rīgu.
09.07.2016 Mazeleja—Platone Ar autobusu Rīga—Jelgava—Liepāja līdz Jelgavai, tālāk ar autobusu Jelgava—Eleja—Bauska līdz Mazelejai. Izfotografēta bijusī Mazelejas stacija, tālāk pa sliedēm Jelgavas virzienā. Izfotografētas bijušās Briežu, Vēžukroga un Platones stacijas. No Platones autobusa pieturas ar autobusu Bauska—Eleja—Jelgava atpakaļ uz Jelgavu, ar mikroautobusu uz Rīgu.
02.07.2016 Rīga, Rīgas stacija Rīgas Pasažieru stacijā nofotografēta pirmā dīzeļvilciena reisa maršrutā Rīga—Pļaviņas atiešana.
01.07.2016 Rīga Pafotografēts dzelzceļš no Slāvu tilta, nofotografēts tikko atklātais 60. autobuss galapunktā "Ķengarags". Ar 7. tramvaju uz centru, pafotografēts Kronvalda parks pēc lietus.
26.06.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Carnikava" Pafotografēts Zemitānu stacijā, ar elektrovilcienu līdz Carnikavai (pafotografētas stacijas pa logu), nedaudz pafotografēts Carnikavas stacijā. Apskatīti dažādi objekti Carnikavā, pafotografēts Carnikavas novadpētniecības muzejā. Jaunais velosipēdistu tilts pāri Gaujai, dzelzceļa tilts. Izfotografēta Gaujas dzelzceļa pietura. Tālāk uz Siguļiem, apskatīta koka baznīca, Ojāra Vācieša kapavieta, A1 tilts pāri Gaujai. Atpakaļ pa Gaujas kreisā krasta dambi uz Carnikavu, ar elektrovilcienu uz Zemitāniem.
23.06.2016 Talsi—Dundaga—Kolka Ar autobusu Rīga—Talsi līdz Talsiem. Izfotografēta bijusī Talsu stacija (tagad autoosta), apskatīta Talsu pilsēta. Ar autobusu Talsi—Valdemārpils—Dundaga līdz Dundagai. Apskatīta Dundagas pils un citi objekti, izfotografēta bijusī Dundagas stacija (tagad veco ļaužu aprūpes nams). Ar autobusu Talsi—Dundaga—Vīdale—Kolka līdz Kolkai. Apskatīta un pafotografēta Kolka, uzkāpts Kolkas priežu takas skatu tornī. No torņa pa jūras krastu līdz Kolkasragam. Nofotografēts Kolkasrags un tuvumā esošie objekti. Ar autobusu Kolka—Rīga līdz pieturai "Vaivaru rehabilitācijas centrs". Pafotografēta Vaivaru stacija, tai skaitā pārvietotā vecā stacijas ēka. Ar kājām līdz Asaru stacijai, tālāk ar elektrovilcienu līdz Lielupei. Pafotografēts Lielupes stacijā, vilcieni posmā Lielupe—Bulduri, Bulduros aiziets līdz jūrai nofotografēt Līgo vakara saulrietu. Pafotografēts Bulduru stacijā un ar elektrovilcienu uz Rīgu.
12.06.2016 Rīga Sameklēta un nofotografēta bijušās Mītavas stacijas (Rīga III) ēka Akmeņu ielā. Pafotografēts Torņakalna stacijā, it sevišķi kravas parkā. Uzvaras parks un tā apkaime, Arkādijas dārzs. Pafotografēts dzelzceļš un vilcieni no Brīvzemnieka ielas pārvada, Māras dīķis, Altonavas ielas dzelzceļa pārvads. Gar sliedēm līdz Mārupītes dzelzceļa tiltam, pa veloceliņu gar Mārupīti, nofotografēts Ulmaņa gatves tilts pār Mārupīti. Atpakaļ līdz dzelzceļam, gar sliedēm līdz Liepājas ielas pārbrauktuvei. Pafotografētas vēsturiskās ēkas un jaunā korpusa celtniecība Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā. Ar kājām gar Āgenskalna tirgu atpakaļ uz Uzvaras parku, līdz Nacionālās bibliotēkas pieturai.
29.05.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Saulkrasti" Nedaudz pafotografēts Zemitānu stacijā, ar elektrovilcienu līdz Inčupei, sabildēta Inčupes stacija. Apskatīta somu lidotāju piemiņas vieta, Baltā kāpa, izieta Saulrieta taka, pafotografēts Velosipēdu muzejā. Ar autobusu Rīga—Ainaži no pieturas "Saulkrastu stacija" līdz Skultei. Skultes kapos sameklēta Edgara Liepiņa kapavieta. Aiziets līdz Zvejniekciema molam, apskatīts Aģes tilts. Pa V101 un V55 līdz Zvejniekciema stacijai, tajā pafotografēts, ar elektrovilcienu atpakaļ uz Zemitāniem.
28.05.2016 Dobele—Apgulde—Krimūnas Ar specvilcienu "Ceriņu ekspresis" līdz Dobelei, sabildēts jaunais dīzeļvilciens DR1AC Dobeles stacijā. Ar autobusu Dobele—Bēne—Auce līdz pieturai "Apguldes pagrieziens" (biļete jāņem līdz Penkulei). Kājām pa V1122 līdz bijušajai Apguldes stacijai. Tālāk pa Reņģes līnijas sliedēm Glūdas virzienā. Izfotografētas arī Auru un Krimūnu stacijas, Ālaves tilts, Krimūnu ciems. Pa V1098 līdz P96, no pieturas "Ceļnieki" ar autobusu Auce—Rīga uz Rīgu.
25.05.2016 Rīga Pafotografēts Kronvalda parkā, Radio ielā, nofotografēta bijušās Tukuma jeb Rīgas II stacijas atrašanās vieta 13. janvāra ielā, Kļavu iela, Rīgas centra ēkas.
21.05.2016 Muzeju nakts - 2016 Pafotografēti vilcieni Zemitānu stacijā no gājēju tilta, no Zemitāniem ar elektrovilcienu uz Sarkandaugavu, pafotografēts Sarkandaugavas stacijā. Pa Sarkandaugavas ieliņām uz Rīgas Psihiatrijas un Narkoloģijas centru. Safotografētas vēsturiskās ēkas un pieminekļi Psihiatrijas centrā, vietējā muzeja ekspozīcija. Ar 7. tramvaju uz bijušo Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes ēku Kronvalda bulvārī 4 (ēkas slēgšanas pasākums). Sabildēti vēsturiskie interjeri, auditoriju telpas, drusku pafotografēts Sistemātiskās zooloģijas un Botānikas muzejos. Kājām caur Vecrīgu uz Dzelzceļa muzeju, pafotografēta ekspozīcija.
20.05.2016 Rīga Izfotografēta LDz ritekļu parāde Rīgas Centrālajā stacijā, tai skaitā lokomotīvju, vagonu un spectehnikas iekšpuse.
12.05.2016 Rīga Pirmais modernizētā dīzeļvilciena DR1AC reiss Rīga—Sigulda. Sabildēts dīzeļvilciens Rīgas Centrālajā stacijā, aizbraukts līdz Zemitāniem, nofotografēta jaunā vilciena atiešana no Zemitānu stacijas. Drusku pafotografēts Lielajos kapos.
07.—08.05.2016 Tukums—Džūkste Ar elektrovilcienu uz Tukumu, izfotografēta Tukuma I stacija. Ar autobusu Tukums—Džūkste uz Džūksti, pafotografēts Džūkstes ciemā. Džūkstes skolas salidojuma laikā izfotografēta bijusī Džūkstes vidusskola (tagad pamatskola). No rīta kājām pa V1450 līdz Džūkstes stacijai, sabildēta bijusī stacija. Pa sliedēm Tukuma virzienā līdz Vairogu pārbrauktuvei un P98.
04.05.2016 Smārde—Milzkalne—Jaundubulti—Majori Ar elektrovilcienu līdz Smārdei, izfotografēta Smārdes stacija, pafotografēts Smārdes ciemā, tālāk pa sliedēm Tukuma virzienā. Nofotografēti elektrovilcieni posmā Smārde—Milzkalne. Izfotografēta bijusī 56. kilometra pietura, aiziets līdz Milzkalnes pieturai. No Milzkalnes ar elektrovilcienu līdz Vaivariem, nofotografēta vecās stacijas ēkas kopijas būve jaunā vietā. Ar kājām līdz Asaru stacijai, no tās ar vilcienu līdz Jaundubultu stacijai. Izfotografēta Jaundubultu stacija un apkārtne, pa jūras krastu līdz Majoriem, pafotografēta rekonstruētā Majoru stacija, pie viena nofotografēts Jūrmalas velomaratons. No Majoriem ar elektrovilcienu uz Rīgu.
16.04.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Cēsu apkārtne" Ar autobusu Rīga—Āraiši—Cēsis līdz Cēsīm. Pafotografēts Cēsu stacijā. Pa V320 un P20 līdz Kazu gravai, pēc tam pa sliedēm līdz Jāņamuižas stacijai. Izfotografēta stacija, nofotografēta dīzeļvilciena pienākšana un atiešana. Pa Ozolu gatvi līdz Jāņmuižai, tālāk pa meža ceļu uz Rāmniekiem. Apskatīti Gaujas tilti, pa V330 un lauku ceļu līdz Pieškalniem un Ērgļu klintīm. Pa meža takām gar ūdenstūristu apmetni "Lenči" līdz V292 un pa to atpakaļ uz Cēsīm. Apskatīts Dziesmu kalns un citi objekti. Uz Rīgu ar autobusu Cēsis—Sigulda—Rīga.
10.04.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Ainaži un Randu pļavas" Ar autobusu Rīga—Ainaži līdz Ainažiem. Izfotografēts Ainažu ugunsdzēsības muzejs un ugunsdzēsēju depo. Nofotografēta bijusī Ainažu stacija, tālāk pa Valdemāra ielu līdz Iklai. Atpakaļ uz Ziemeļu molu, tālāk pa jūras krastu līdz vecajai bākai. Pa Ainažu ielām līdz "Baltajai saulei". Tālāk pa A1 un jūras papostīto dabas taku uz randu pļavām. Uzkāpts putnu vērošanas tornī. Atpakaļ pa A1 uz Ainažiem, ar Ainažu—Rīgas autobusu uz Rīgu.
03.04.2016 Pargajieni.lv rīkotais pārgājiens "Limbaži" Ar autobusu Rīga—Vidriži—Limbaži uz Limbažiem. Pafotografēts bijušajā Limbažu stacijā (tagad autoosta). Pa jaunuzbūvēto Dzelzceļa ielu un bijušā Rūjienas dzelzceļa trasi līdz Limbažu Lielezeram. Izieta Limbažu Lielezera dabas taka, safotografēti dažādi objekti Limbažos, tai skaitā 4 kapsētas. Pa dzelzceļa stigu no Rūjienas puses atpakaļ uz Limbažu centru (nofotografētas bijušo dzelzceļa pievedceļu vietas). Ar Limbažu—Rīgas autobusu atpakaļ uz Rīgu.