Raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" operāciju saraksts

Vikipēdijas lapa
Jump to navigation Jump to search
Tituluzraksts

"Aizliegtais paņēmiens" ir izmeklējošās žurnālistikas televīzijas raidījums Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā. Tā autors un vadītājs ir žurnālists Guntis Bojārs. Katru pārraidi iedala divās daļās: operācijas daļā, kurā LTV žurnālisti, izmantojot gan publisku informāciju, gan slēptās kameras novērojumus, apskata kādu tēmu, un diskusijas daļā, kurā raidījuma vadītājs Guntis Bojārs intervē parasti trīs studijas viesus. Šajā sarakstā apkopoti raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" operāciju nosaukumi un studijas viesi.

Sezonas[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Sezona Sērijas Oriģinālā pārraide
Sezonas sākums Sezonas beigas
1 26 2013. gada 11. oktobris 2014. gada 14. jūnijs
2 40 2014. gada 1. septembris 2015. gada 22. jūnijs
3 35 2015. gada 7. septembris 2016. gada 23. maijs
4 36 2016. gada 5. septembris 2017. gada 5. jūnijs
5 39 2017. gada 4. septembris 2018. gada 18. jūnijs
6 TBA 2018. gada 3. septembris TBA

Operācijas[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

1. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
11"Lieliskais ceļojums"Edvīns Bartkevičs, Aivars Ērglis, Pēteris Vaivars2013. gada 11. oktobris
22"Burka"Jānis Iesalnieks, Ilze Pētersone-Godmane, Sigita Zandovska-Odiņa2013. gada 18. oktobris
33"Investors"Ilze Viņķele, Valdis Dombrovskis, Dzintars Zaķis2013. gada 25. oktobris
44"Sliktie bērni"Inita Juhņēviča, Iveta Vāvere, Laila Balode2013. gada 1. novembris
55"Točkas"Ināra Vārpa, Ints Ķuzis, Pēteris Apinis2013. gada 8. novembris
66"18. novembris"Sergejs Dolgopolovs, Artis Pabriks, Dana Čerņecova2013. gada 15. novembris
77"Ātrums"Jānis Golubevs, Pauls Timrots, Edmunds Zivtiņš2013. gada 6. decembris
88bez nosaukumaSergejs Parfenkovs, Egita Pole, Viesturs Rudzītis2013. gada 13. decembris
99"Gribu būt politiķis"Liene Cakare, Jānis Ikstens, Inga Vanaga2013. gada 20. decembris
1010"Ēdam veselīgi"Andris Priekulis, Liene Cipule, Gunārs Ķirsons2014. gada 10. janvāris
1111"Elitārā skola"Eiženija Aldermane, Juris Jansons, Ina Druviete2014. gada 24. janvāris
1212"Trauksme"Dzintars Lagzdiņš, Valdis Ziemelis, Ivars Austers2014. gada 31. janvāris
1313"Cieni savu darbinieku"Pēteris Krīgers, Elīna Egle, Kristofs Blaus2014. gada 14. februāris
1414"Runājam krieviski"Jānis Rozenbergs, Dana Reizniece-Ozola, Baiba Broka2014. gada 21. februāris
1515"Palīgā"Andis Rinkevics, Laila Rieksta-Riekstiņa, Valdis Melderis2014. gada 7. marts
1616bez nosaukumaVija Buša, Kārlis Lesiņš, Ilona Brūvere2014. gada 14. marts
1717"Eiroparlaments"Ivars Godmanis, Arnis Cimdars, Karīna Voronova2014. gada 21. marts
1818"Sliktais kaimiņš"Egīls Vidriks, Jānis Tālbergs, Edgars Turlajs2014. gada 28. marts
1919"Pacients noziedznieks"Rinalds Muciņš, Diāna Kurpniece, Klāvs Sedlenieks2014. gada 4. aprīlis
2020"Mūsu bērni"Andis Geižāns, Kristīna Brauna, Raimonds Elbakjans2014. gada 11. aprīlis
2121"Maksā man aploksnē"Ināra Pētersone, Ingus Alliks, Vilnis Ulmis2014. gada 25. aprīlis
2222"Mūsu ceļi"Anrijs Matīss, Normunds Krapsis, Arnis Blodons2014. gada 2. maijs
2323"Gurķi un tomāti"Jānis Bērziņš, Māris Eiklons, Zane Ruģēna-Bojāre2014. gada 16. maijs
2424"Cibla balso"Lolita Čigāne, Signe Znotiņa-Znota, Ēriks Stendzenieks2014. gada 30. maijs
2525"Cits dzimums"Ivo Pavlovičs, Aivita Putniņa, Kārlis Streips2014. gada 6. jūnijs
2626"Zvejnieka stāsts"Skaidrīte Ābrama, Reinis Liepiņš, Didzis Šmits2014. gada 13. jūnijs

2. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
271"Ārā no ēnas"Iveta Buškevica, Ingus Rūtiņš, Kaspars Rumba2014. gada 1. septembris
282"Politiskais antitops"Inese Voika, Otto Ozols, Inta Brikše2014. gada 8. septembris
293"Dārgā pārtika"Lolita Bemhena, Ingūna Gulbe, Ieva Use-Cimmermane2014. gada 15. septembris
304"Vietējā pārtika"Jānis Endziņš, Anita Skudra, Baiba Vītoliņa2014. gada 22. septembris
315"Velotūre"Jānis Andiņš, Viesturs Silenieks, Evija Ercmane2014. gada 29. septembris
326Lielbritānijas sociālie dienesti Latvijas pilsonei atņem bērnuReinis Bērziņš, Valentīna Gluščenko, Aigars Krasnogolovs2014. gada 6. oktobris
337"Viltotais auto". Pircēju krāpšana lietoto auto tirgūKārlis Seržants, Baiba Vītoliņa, Juris Zvirbulis2014. gada 13. oktobris
348"Neparastie bērni". Cik lielā mērā skolas ir gatavas uzņemt bērnus ar invaliditāti?Edvīns Grāvītis, Inta Juhņēviča, Eva Birzniece2014. gada 20. oktobris
359"Digitālā diēta"Aija Melle, Ieva Grietēna, Krišs Kupruks2014. gada 27. oktobris
3610"Maks"Andrejs Šilaks, Ainars Latkovskis, Juris Rekšņa2014. gada 3. novembris
3711"Melnais saraksts"Inese Lībiņa-Egnere, Ojārs Skudra, Mārtiņš Vilsons2014. gada 10. novembris
3812"Rindas un kvotas"Guntis Belēvičs, Mārtiņš Šics, Marta Augucēviča2014. gada 24. novembris
3913"Vistas"Tatjana Lisakovska, Aivars Bērziņš, Mārtiņš Rītiņš2014. gada 1. decembris
4014"Elektrības brīvais tirgus"Kārlis Šadurskis, Ojārs Balcers, Mārtiņš Zvīgulis2014. gada 8. decembris
4115Sezonas skarbākā operācija – "Bērns kā prece"Gints Bude, Marika Ģederte, Gunta Andžāne2014. gada 15. decembris
4216"Algu shēmas"Ināra Pētersone, Renārs Lūsis, Elīna Egle2014. gada 22. decembris
4317"Brīnumlīdzekļi"Diāna Birkenfelde, Zariņš, Zigurds, Baiba Vītoliņa2014. gada 29. decembris
4418"Jauns un bez darba"Ilze Zvīdriņa, Normunds Bergs, Inese Vaidere2015. gada 5. janvāris
4519"Naida runa"Artis Pabriks, Jānis Iesalnieks, Anda Rožukalne2015. gada 12. janvāris
4620"Slimības lapa"Iveta Lisovska, Pauls Princis, Eduards Filippovs2015. gada 19. janvāris
4721"Bez mājām"Mārtiņš Moors, Egita Pole, Kārlis Dreimanis2015. gada 26. janvāris
4822"Krāna ūdens"Silvija Renita Pastare, Tālis Juhna, Jānis Brizga2015. gada 2. februāris
4923"Birmingema"Andrejs Grišins, Harijs Rokpelnis, Uģis Pilābers2015. gada 9. februāris
5024"Skolotāju algas"Mārīte Seile, Ingrīda Mikiško, Andris Ģērmanis2015. gada 16. februāris
5125Taksometru netīrie darbi operācijā "Taksists"Ina Reinšmite, Jeļena Dzikeviča, Anita Pakalniece2015. gada 23. februāris
5226"Cenzūra"Dace Melbārde, Ieva Kalniņa, Ivars Drulle2015. gada 2. marts
5327"Aukles"Maksims Ivanovs, Baiba Bašķere, Ilze Viņķele2015. gada 9. marts
5428"Krievija". Vai krievi patiešām tā mīl Putinu?Māris Cepurītis, Gaļina Timčenko, Olga Dragiļeva2015. gada 16. marts
5529"Krievija" 2. daļa. Cik varena patiesībā ir lielā Krievija? Cenas, algas, pensijasAleksandrs Vešņakovs, Uldis Osis, Arnolds Babris2015. gada 23. marts
5630"Pedofili"Mihails Papsujevičs, Andrejs Sozinovs, Arturs Šulcs2015. gada 30. marts
5731"Gudrs, vēl gudrāks"Vjačeslavs Kaščejevs, Iveta Safranoviča, Dace Lace2015. gada 13. aprīlis
5832"Bio-eko". Dārgāk, bet vai labāk veselībai?Ģederts Ieviņš, Laila Meija, Raimonds Zommers2015. gada 20. aprīlis
5933"Viltīgais autobuss"Kristiāns Godiņš, Anita Pakalniece, Ivars Zariņš2015. gada 27. aprīlis
6034"Ko neapēdam". Cik "nabadzīgā Latvija" patiesībā ir nabadzīga?Tatjana Marčenkova, Artūrs Jansons, Edmunds Rudzītis2015. gada 11. maijs
6135"Tikumīgā Rīga"Juris Radzevičs, Jānis Bērzkalns, Ģirts Mundurs2015. gada 18. maijs
6236"Ķeram agresīvos"Normunds Krapsis, Indulis Rukuts, Inese Muzikante2015. gada 25. maijs
6337"Trīs bērni"Imants Parādnieks, Aigars Šmits, Rasmuss Petersons2015. gada 1. jūnijs
6438"Velozagļi"Dāvis Ķepītis, Jānis Abāšins, Māris Zanders2015. gada 8. jūnijs
6539"Precamies"Gaidis Bērziņš, Juris Cālītis, Evita Goša2015. gada 15. jūnijs
6640"Grils". Grillējam desas sabiedriskās vietāsValdis Kivkucāns, Andrejs Ozoliņš, Sandis Bērtaitis2015. gada 22. jūnijs

3. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
671"Svešie savējie". Ārsti atsakās praksēs uzņemt bēgļusJānis Sils, Anhelita Kamenska, Džordžs Stīls2015. gada 7. septembris
682"Austrumu robeža". Drošība nulles vērtībāNormunds Garbars, Solvita Āboltiņa, Ēvalds Krieviņš2015. gada 14. septembris
693Turcijā: bēgļu laivas kursē kā mikroautobusi, bizness — iespaidīgsJuris Paiders, Ojārs Skudra, Kārlis Lesiņš2015. gada 21. septembris
704"Sunītis"Līga Redliha, Valdis Voins, Ilze Viņķele2015. gada 28. septembris
715"Melnā kase"Dace Pelēkā, Henriks Danusēvičs, Ritvars Ziders2015. gada 5. oktobris
726"Angļu valodas eksāmens"Inese Kalvāne, Inga Zeide, Katrina Vitola2015. gada 12. oktobris
737"Brīvpusdienas"Egita Pole, Lizete Māldere, Lauris Aleksejevs2015. gada 19. oktobris
748"Nelaimīgā skolotāja"Andrejs Mūrnieks, Aija Melle, Laima Geikina2015. gada 26. oktobris
759"Bistro Frics". 1. sērija. BirokrātijaGatis Truksnis, Dana Reizniece-Ozola, Andis Sīlis2015. gada 2. novembris
7610"Bistro Frics". 2. sērija. Cik pretīmnākošas ir bankas?Māris Mančinskis, Elīna Egle, Jēkabs Krieviņš2015. gada 9. novembris
7711"Bistro Frics". 3. sērija. Kur ņemt darbiniekus?Raitis Apinis, Inese Kalvāne, Vjačeslavs Dombrovskis2015. gada 16. novembris
7812"Bistro Frics". 4. sērija. Ierēdņu vara pār biznesuMāris Balodis, Ināra Pētersone, Mārtiņš Bondars2015. gada 23. novembris
7913"Bistro Frics". 5. sērija. NoslēgumsRomāns Naudiņš, Kristaps Soms, Pēteris Strautiņš2015. gada 30. novembris
8014"Jaukās savrupmājas"Iveta Buškevica, Lienīte Caune, Aigars Štokenbergs2015. gada 7. decembris
8115"Tahogrāfi". Par drošību un krāpšanos uz Latvijas ceļiemKārlis Seržants, Normunds Krapsis, Jānis Āboltiņš2015. gada 14. decembris
8216"Cūkgaļa"Pārsla Rigonda Krieviņa, Dzintra Lejniece, Aivars Bērziņš2015. gada 21. decembris
8317"Sportojam"Edgars Severs, Uldis Gravitis, Sandra Rozenštoka2015. gada 28. decembris
8418"Aizliegts smēķēt"Guntis Belēvičs, Dainis Turlais, Juris Jansons2016. gada 11. janvāris
8519"Sieviete un islāms"Hamza Jānis Luciņš, Inga Bite, Andris Priede2016. gada 18. janvāris
8620"Islāms un aizspriedumi"Gunārs Kūtris, Artis Pabriks, Aivita Putniņa2016. gada 25. janvāris
8721"Impērija no nekā"Armīns Meisters, Ināra Pētersone, Alvils Strīķeris2016. gada 1. februāris
8822"Dezinformācija"Andris Orols, Anda Rožukalne, Ints Ķuzis2016. gada 15. februāris
8923"Baltmaize un rupjmaize"Kārlis Zemešs, Lolita Neimane, Mārtiņš Zvīgulis2016. gada 22. februāris
9024"Mana māja"Andris Ameriks, Einārs Cilinskis, Raimonds Aleksejenko2016. gada 29. februāris
9125"Advokāti un nodokļi"Guna Kaminska, Dace Pelēkā, Egils Baldzēns2016. gada 7. marts
9226"Bērni Latvijā"Kārlis Šadurskis, Raivis Dzintars, Anta Spunde2016. gada 14. marts
9327"Igaunija un bērni"Imants Parādnieks, Karīna Korna, Ilmārs Mežs2016. gada 21. marts
9428"Auto shēmas"Jānis Golubevs, Dace Pelēkā, Andris Kulbergs2016. gada 4. aprīlis
9529"Nāvējošās sprāgstvielas"Juris Leitietis, Jānis Ādamsons, Juris Grabovskis2016. gada 11. aprīlis
9630"Sporta stundas"Andis Geižāns, Ilze Viņķele, Gundega Zemture2016. gada 18. aprīlis
9731"Bagātnieku kūtis"Oskars Gabrusenoks, Sanita Šķiltere, Juris Šulcs2016. gada 25. aprīlis
9832"Nenotveramie takši"Jānis Naglis, Ilmārs Šņucins, Tālivaldis Vectirāns2016. gada 2. maijs
9933"Mājas, kuru nav"Vita Zvejniece, Jānis Vucāns, Guntis Grūba2016. gada 9. maijs
10034"Lielveikali"Ivars Svilāns, Elīna Egle, Lorita Miķelsone2016. gada 16. maijs
10135"Atskaite"Ināra Pētersone, Katrīna Zariņa, Ilmārs Mežs2016. gada 23. maijs

4. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
1021"Viesmīlīgā Latvija"Rihards Kols, Armands Krauze, Andris Piebalgs2016. gada 5. septembris
1032"Latvijas lauku labumi"Māris Balodis, Armands Naudiņš, Edīte Strazdiņa2016. gada 12. septembris
1043"Dārzeņu shēmas"Sandra Kārkliņa-Ādmine, Andris Morozovs, Ringolds Arnītis2016. gada 19. septembris
1054"Dārgie gliemeži"Kristiāns Godiņš, Sergejs Zabavņikovs, Didzis Ošnieks2016. gada 26. septembris
Tiek salīdzināts sabiedriskais transports Latvijā, Igaunijā un Somijā. Braucieni autobusā Somijā ir lētāki nekā Latvijā par spīti augstākai vidējai algai valstī. Gan Somijā, gan Igaunijā autobusi ir arī ātrāki.
1065"Piekautā grūtniece"Ilze Rudzīte, Valdis Melderis, Valda Reķe2016. gada 3. oktobris
1076"Piekautā grūtniece Norvēģijā"
"Piekautā grūtniece" 2. sērija
Juris Lūkass, Ilze Viņķele, Silvija Strankale2016. gada 10. oktobris
1087"Izdodam grāmatu"Dace Pugača, Arno Jundze, Ieva Kolmane2016. gada 17. oktobris
1098"Tautas balss"Romāns Naudiņš, Eva Lossane, Kristīne Mozerte2016. gada 24. oktobris
1109"Troļļi"Ojārs Skudra, Vita Savicka, Jānis Palkavnieks2016. gada 31. oktobris
11110"Miljoni biznesam"Edgars Babris, Marita Salgrāve, Jānis Endziņš2016. gada 7. novembris
11211"Trīszvaigžņu ordenis. Likumsargiem!"Gaidis Bērziņš, Anda Rožukalne, Romualds Vonsovičs2016. gada 14. novembris
Raidījuma žurnālisti plāno veikt operāciju, kurā viņi izvirza kandidātus Triju Zvaigžņu ordenim ar mērķi noskaidrot kādi kritēriji ir nozīmīgi šī ordeņa piešķiršanai, bet operācija tiek pārtraukta. Drīz pēc tam pret LTV žurnālisti tiek uzsākts kriminālprocess.
11312"Pazudis draugs"Rolands Tiltiņš, Ringolds Balodis, Artūrs Ancāns2016. gada 21. novembris
Žurnālists prasa padomu ekstrasensiem kāda sava fiktīva pazuduša drauga meklējumos, turklāt fotogrāfija, kuru viņš nodod ekstrasensiem, ir viņa paša fotogrāfija tikai ar citu frizūru. Viņš to dara gan telefonsarunās, gan ierodoties pie ekstrasensiem. Ekstrasensi dod atšķirīgas ziņas par fiktīvo draugu. Lielākā daļa ekstrasensu paziņo, ka šis draugs ir miris un neviens no ekstrasensiem nepamana, ka fotogrāfijā ir attēlots pats žurnālists.
11413"Klibā e-veselība"Egita Pole, Elita Krūmiņa, Aldis Greitāns2016. gada 28. novembris
Kaut arī projekts "E-veselība" tika uzsākts 2003. gadā, tas vēl joprojām nav pabeigts. Žurnālisti intervē visus deviņus veselības ministrus, kas izstrādes laikā strādāja Veselības ministrijā un prasa vai tie izjūt atbildību par šī projekta ieilgšanu.
11514"Ķepa uz maka"Liene Ansone, Inga Cerbule, Ilze Džonsone2016. gada 5. decembris
11615"Studijas uzsauc valsts"Kārlis Šadurskis, Indriķis Muižnieks, Maira Belova2016. gada 12. decembris
11716"Studijas uzsauc valsts II"Dita Traidās, Artūrs Zeps, Elīza Aizpore2016. gada 19. decembris
11817"Fiksās laulības"Ilmārs Tolstovs, Dagmāra Beitnere-Le Galla, Dace Miezīte2017. gada 9. janvāris
11918"Kur ražot, Latvijā vai Igaunijā?"Edvards Smiltēns, Elīna Egle, Kalvis Vītoliņš2017. gada 16. janvāris
12019"Tīrām jumtu"Renārs Lūsis, Andris Vikmanis, Jānis Priževoits2017. gada 23. janvāris
12120"Privet"Guntars Catlaks, Kristaps Kolosovs, Imants Frederiks Ozols2017. gada 30. janvāris
12221"Latvijas kodi"Edvīns Šnore, Artis Svece, Olga Dragiļeva2017. gada 6. februāris
12322"Remontējam datoru"Dace Pelēkā, Baiba Vītoliņa, Dzintars Zariņš2017. gada 13. februāris
12423"Hakeru brīnumi"Mārtiņš Brižs, Ivars Erčums, Varis Teivāns2017. gada 20. februāris
12524"Parunā ar mani"Ilona Kronberga, Andis Rinkevics, Gunta Andžāne2017. gada 27. februāris
12625"Zelta kundze"Modris Adlers, Juris Stukāns, Valdis Zatlers2017. gada 6. marts
12726"Pārbūvējam dzīvokli"Inguss Vircavs, Andris Lazarevs, Irēna Boks2017. gada 13. marts
12827"Vergi"Edijs Ceipe, Andrejs Judins, Renārs Lūsis2017. gada 20. marts
12928"Vecumdienas. Paradīze vai nabadzība" 1. daļaReinis Jansons, Pēteris Leiškalns, Juris Kaža2017. gada 27. marts
13029"Vecumdienas. Paradīze vai nabadzība" 2. daļaAndris Bērziņš, Aija Barča, Sarmīte Krecere2017. gada 3. aprīlis
13130"Vecumdienas. Paradīze vai nabadzība" 3. daļaJānis Reirs, Baiba Fromane, Pēteris Strautiņš2017. gada 10. aprīlis
13231"Rīgas propaganda"Dace Ķezbere, Anda Rožukalne, Ivo Leitāns2017. gada 24. aprīlis
13332"Smalkie restorāni"Dace Pelēkā, Jānis Pinnis, Ilze Jurkāne2017. gada 8. maijs
13433"Varas propoganda"Andris Jaunsleinis, Aiga Grišāne, Edgars Kupčs2017. gada 15. maijs
13534"Ilgās tiesas"Gaidis Bērziņš, Guntars Stūris, Alēns Mickevičs2017. gada 22. maijs
13635"Vēlēšanu banāni"Ojārs Skudra, Žaklīna Cinovska, Dzintris Kolāts2017. gada 29. maijs
13736"Smalkie restorāni". Turpinājums
"Dārgie restorāni" 2. daļa
Dace Pelēkā, Henriks Danusēvičs, Normunds Bergs2017. gada 5. jūnijs

5. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
1381"Viena pati pasaulē"Ints Ķuzis, Inese Sadauska, Kristiāns Godiņš2017. gada 4. septembris
Žurnālisti seko sešus gadus vecai meitenei Vecrīgā, kura ir bez vecāku uzraudzības. Novēro, kā viņa iepērkas un brauc ar sabiedrisko transportu.
1392"Uzbrukums"Ainārs Latkovskis, Ēriks Cinkus, Olga Dragiļeva2017. gada 11. septembris
Tiek apskatīta ceļu satiksmes drošība ar uzsvaru uz risku, kāds pastāv Vecrīgā terorisma uzbrukumos ar mikroautobusiem. Tiek izpētīts, kādu ātrumu dažādās Vecrīgas ielās iespējamie teroristi varētu uzņemt ar mērķi sabraukt gājējus.
1403"Avoti"Sandra Bērziņa, Edgars Medvedskis, Inga Retiķe2017. gada 18. septembris
Žurnālisti apskata 13 no populārākajiem ūdens avotiem Latvijā, aptaujā apkārtējos iedzīvotājus un veic ūdens analīzi. Par spīti avotu popularitātei iedzīvotāju vidū, liela daļa avotu satur zarnu nūjiņas un citas koliformas baktērijas.
1414"Tokija" 1. sērijaDana Reizniece-Ozola2017. gada 25. septembris
1425"Tokija" 2. sērijaEdvards Smiltēns, Līga Meņģelsone, Aigars Rostovskis2017. gada 2. oktobris
1436"Tokija" 3. sērijaReinārs Lūsis, Egils Baldzēns, Iveta Zelča2017. gada 9. oktobris
1447"Tokija" 4. sērijaSandra Kārkliņa-Ādmine, Jānis Jenzis, Ieva Strode2017. gada 16. oktobris
1458"Tokija" 5. sērija. FinālsIngmārs Līdaka, Andrejs Judins, Jānis Endziņš2017. gada 23. oktobris
Piecsēriju speciālizlaidums. Žurnāliste strādā kā trauku mazgātāja restorānā Tokyo City un ar slēpto kameru nofilmē ilgstošu aplokšņu algu maksāšanu restorānā. 2017. gadā šis speciālizlaidums saņēma Latvijas Darba devēju konfederācijas balvu.[1]
1469"Elektroauto"Jānis Eglītis, Arnis Bergs, Uģis Vītols2017. gada 30. oktobris
Žurnālisti pēta elektroauto iegādes plusus un mīnusus. Viņi atklāj, ka Rīgā ir maz ātrās uzlādes staciju.
14710"Zīdaiņu aukle"Jānis Reirs, Imants Parādnieks, Ārija Martukāne2017. gada 6. novembris
Žurnāliste strādā kā aukle bāreņu namā un ar slēpto kameru nofilmē bērnu aprūpes trūkumus.
14811"Draudi žurnālistiem"Nellija Ločmele, Lauris Liepa, Sanita Jemberga2017. gada 13. novembris
Raidījuma pirmā daļā ir LTV žurnālista Toma Pastora sagatavots apskats par Maltas žurnālisti Dafni Karuanu-Galiciju, kas 2017. gada 16. oktobrī gāja bojā, kad tika uzspridzināta viņas automašīna. Tiek izskatīta versija, ka žurnālistes nāve bija slepkavība ar politisku motīvu. Pastors intervē Maltas žurnālistus par vārda brīvību, runā ar protestētājiem ielās par korupciju valstī neilgi pēc žurnālistes nāves. Studijas viesi diskutē par žurnālistu vārda brīvību gan Maltā, gan Latvijā. Bijušas dažādās darbības pret Latvijas žurnālistiem, piemēram, 2001. gadā laikraksta "Kurzemes Vārds" žurnālists Gundars Matīss gāja bojā pasūtītā slepkavībā. Slepkavības pasūtītājs vēl joprojām nav zināms.
14912"Vecrīgas karalis" un "Barona ielas bruģis"Ilze Cīrule, Jānis Iesalnieks, Kaspars Novicāns2017. gada 20. novembris
15013"Ģimenes ārsti" 1. sērijaSolvita Olsena, Anda Čakša, Elita Krūmiņa2017. gada 27. novembris
15114"Ģimenes ārsti" 2. sērija. AlgaLīga Kozlovska, Līga Gaigala, Ints Dālderis2017. gada 4. decembris
15215"Strādājam Nīderlandē"Ināra Šure, Līga Baufale, Dainis Gašpuitis2017. gada 11. decembris
15316"Dopings"Edgars Bernāns, Dāvids Ernštreits2017. gada 18. decembris
15417"Palmu eļļa"Ksenija Andrijanova, Jānis Brizga, Agnese Alksne2018. gada 8. janvāris
15518"Evakuācija"Dzintars Lagzdiņš, Ivo Rozenbergs, Aleksandra Fedutina2018. gada 15. janvāris
15619"Kriptovalūtas drudzis"Uldis Upenieks, Deniss Fiļipovs, Kristaps Kaupe2018. gada 22. janvāris
15720"Ļaunā vāvere"Ainars Latkovskis, Rita Ruduša, Ingus Bērziņš2018. gada 29. janvāris
15821"Brīnumainie dzērieni"Santa Līviņa, Anatolijs Danilāns, Lolita Neimane2018. gada 5. februāris
15922"Kapseļu iela. Turpinājums"Jānis Reirs, Indra Lāce, Laila Grāvere2018. gada 12. februāris
Ir pagājuši trīs mēneši kopš operācijas "Zīdaiņu aukle", kurā žurnālisti atklāja daudzas nepilnības bērnu aprūpes kvalitātē bērnunamā. Gan darbinieki, gan pārvalde šajā bērnunamā ir mainījusies un daudzas no raidījumā izteiktajām kritikām ir tikušas ievērotas, bet žurnālisti atklāj, ka daudziem bērniem tiek doti medikamenti, tai skaitā trankvilizatori. Šo medikamentu lietošanas nepieciešamību vērtē psihiatrs Ņikita Bezborodovs.
16023"Gribam būt audžuģimene"Karina Ploka, Ginta Kaminskis, Ārija Martukāne2018. gada 19. februāris
16124"Latviešu valoda"Ivars Brīvers, Dite Liepa, Daiga Holma2018. gada 26. februāris
16225"Linča tiesa"Andis Rinkevics, Andrija Likova, Toms Apinis2018. gada 5. marts
16326"Video kā pierādījums"Andrejs Judins, Dainis Turlais, Gundars Jankovs2018. gada 12. marts
16427"Urbjam asfaltu"Raivis Ragainis, Aigars Nitišs, Jānis Upenieks2018. gada 19. marts
16528"Kebabi"Tatjana Marčenkova, Eva Kataja, Ksenija Koļesņikova2018. gada 26. marts
16628"Gribu dzīvot laukos"Jānis Eglītis, Gints Kaminskis, Mareks Kļaviņš2018. gada 2. aprīlis
16730"Mans bērns veģetārietis"Anda Čakša, Alise Vorkava, Silvija Miniča2018. gada 9. aprīlis
16831"Inkognito"Raivis Kronbergs, Agnese Boboviča, Anda Rožukalne2018. gada 23. aprīlis
16932"Rīgas gidu stāsti"Inguna Priedite, Nauris Puntulis, Aiva Rozenberga2018. gada 30. aprīlis
17033"Auto tirgotāju pasakas"Jānis Golubevs, Sandra Kārkliņa-Ādmine, Uģis Vītols2018. gada 7. maijs
17134"Gribu būt pārdevējs"Kaspars Rumba, Maira Muceniece, Vjačeslavs Dombrovskis2018. gada 14. maijs
17235"Baltā apdare būvniecībā"Baiba Fromane, Sandra Kārkliņa-Ādmine, Edvards Smiltēns2018. gada 21. maijs
17336"Atkritumu aizkulises"
"Pārstrādājam atkritumus"
Alda Ozola, Jānis Ulmis, Laura Berga2018. gada 28. maijs
17437"Dzīve uz ielas"Mārtiņš Moors, Rita Krinberga, Uldis Līkops2018. gada 4. jūnijs
17538"Lielās shēmas"Dace Pelēkā, Jānis Vucāns, Ainis Dābols2018. gada 11. jūnijs
17639"Sezonas noslēgums"Endijs Bērziņš, Edgars Putra, Kristiāns Godiņš2018. gada 18. jūnijs

6. sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Nr.
seriālā
Nr.
sezonā
Nosaukums Studijas viesi Pirmā pārraide
1771"Persona non grata"Atis Lots, Jānis Dripe, Ivonna Plaude2018. gada 3. septembris
1782"Partijas un pensionāri"Pēteris Strautiņš, Ruta Zilvere, Dzintra Žilde2018. gada 10. septembris
1793"Uzņēmēja un deputāta godaprāts" un "Uz jauno krastu"Ilze Borance, Katrīna Zariņa, Arnis Sauka2018. gada 17. septembris
1804Izlaušanās spēle "Latvija"nav2018. gada 24. septembris
1815Izlaušanās spēle "Latvija" 2. daļanav2018. gada 1. oktobris
Divsēriju speciālizlaidums. Pārstāvji no astoņām Latvijā populārākajām politiskajām partijām sacenšas savā starpā izlaušanās spēlē.
1826"Dzimumu vienlīdzība"Žaklīna Cinovska, Roberts Ķīlis, Olga Dragiļeva2018. gada 8. oktobris
Raidījumā apskatīta dzimumneitralitātes politika Zviedrijā un attieksme pret dzimumvienlīdzību Latvijā.
1837"Ģimenes lieta"Laura Ķurbe, Iveta Štrausa, Iluta Lāce2018. gada 15. oktobris
1848"TBA"TBA2018. gada 22. oktobris

Biežākie studijas viesi[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Reizes Viesis
7 Dace Pelēkā
5 Elīna Egle
Ināra Pētersone
Anda Rožukalne
Ilze Viņķele
4 Kristiāns Godiņš
Sandra Kārkliņa-Ādmine
Egita Pole
Ojārs Skudra
Baiba Vītoliņa
Olga Dragiļeva

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. «LDDK balva – LTV «Aizliegtajam paņēmienam»». LSM. Skatīts: 2017. gada 11. novembrī.

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]